Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

...provaljivanje,frendovi,slike...

Hy people!wavewave
Javljam vam se od kuće...malo sam došla do mojih jer danas je nedjelja pa nema radnika.
Trenutno sam sama kući,dosadno mi je pa pišem post i uređujem blog dok još imam vremena.
SHIT!!!!!!!!!!!!!!!bangbang Zaboravila sam isključit pećnicu još prije pola sata.bang Nadam se da neće skužiti!thumbup Joj...moram i salatu napraviti!
Bit ću cijeli dan kod kuće,onda idem kod tete i sestrične u novi stan na kavu pa se ponovno vraćam kod Sanje.
Da vam ispričam što nam se jučer desilo...ručale smo kod mene doma i krenile kod Sanje. Dođemo mi kući kad ono nema ključa.rolleyesyes Teta nam obično ostavi na jednom mjestu,al' sad nije bilo ni nje doma ni ključa. Teta je mislila da ćemo duže ostati pa nam nije ostavljala. I šta ćemo sad...a ništa...ustvari...svašta!thumbupeek Popela se ja na kantu,al' mi je bilo prenisko pa nisam mogla ući kroz prozor. Proba Sanja...ne može ni ona!no I sjeti se ona da ima u podrumu ljestve. Ja sam odmah odustala jer mrzim kad se moram negdje penjati,a ono se klima. I tako se ona popela,al' je opet bilo prenisko. Kaže ona meni da sad čvrsto držim i da će se popeti na šiljke...i...uspjelo nam je!smijehsmijehsmijehsmijehsmijeh Sanja je ušla kroz prozor i meni otvorila zadnja vrata!
Koje provaljivanje...i nakon 10 minuta je i teta došla!
Nemam što pisati pa ću vam predstaviti moje best frendove!winkwink
Nije bitno kojim ću redosljedom krenuti jer su mi svi jako i jednako dragi!cerek

Created by Crazyprofile.com



Created by Crazyprofile.com

SANJA - kao prvo,moja je sestrična,a kao drugo i najbolja prijateljica. Njoj mogu stvarno sve reći, uvijek je tu da nekome pomogne u bilo čemu. Voli se zezati i mene zadirkivati (zna ona zbog čega,bolje reći zbog koga). Jedna super cura koja se rijetko sreće. I...I forgot...i ona voli našeg najboljeg nogometaša Ricarda i još jednu osobu...ali...psssssssssst!!!!!!! Inače je zovemo Antička!


Created by Crazyprofile.com

DANIJELA - Dedićka, Dedičova, Danči, Dani ili kako od hoćete...super cura koja je uvijek spremna pomoći pogotovo pod testovima! Hvala Danijela! Voli se zezati,gledati Ricarda...i ima odlične ideje kad treba nekome napraviti neki spačku! Go Danči!!!!!!! Samo tako nastavi!!!!!!!!!


Created by Crazyprofile.com

ENA - Ena nema nikakav poseban nadimak,al' eto Enči. Najviše se druži s Danijelom,Sanjom i valjda sa mnom... Ako se ne varam voli slušati Evanescence. Također,kao i Danijela smišlja odlične spačke za...pst...


Created by Crazyprofile.com

MARIJELA - Nju zovemo Lela. Mala slatka Lelica. Simpa cura,uvijek spremna za akciju! Voli se zezati,izlaziti,a najviše od svega voli...dečke! Ima malog preslatkog brata Josipa,zvani Jopa!


Created by Crazyprofile.com

KRISTINA - Kikica...zakon cura! Nisam ni nju ni Lelu jako dugo vidjela,a mogle bi jedan dan izaći. Najviše se druži s Marijelom,voli izlaziti,zezati se...

I za kraj...nije bilo takvih slika dečkiju,a već ste ga vidjeli pa ću ga samo opisati!
DRAŽEN - Dralle ili Predrag (tako ga bivša raska zove) je super dečko!!!!!!! Za razliku od nekih on je uvijek spreman pomoći i dati dobar savjet. Voli izlaziti,ići na net i gleadati "Čarobice"! Naprosto uživa u toj seriji!

To bi ugalvnom bilo to o mojim best frendovima!

Jedan zanimljiv test! Meni je čak ispalo 100!thumbup

Created by Crazyprofile.com


LOVE PICTURE!!!!!!!!










NOVO NA BLOGU:
- nove slike u boxevima
- nova pjesma - Alicia Keys-Karma
- novo glasanje - najbolja pjesma No Name-a








Post je objavljen 30.07.2006. u 11:06 sati.