Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

Janica Kostelić vrlo vjerojatno neće skijati sljedeće sezone!

Vijesti s Mljeta govore da ćemo ove sezone ostati uskraćeni za dvoboje Anje Pärson i Janice Kostelić

Image Hosted by ImageShack.us

ZAGREB - Gotovo je sigurno: Janica Kostelić sljedeće sezone neće nastupati u Svjetskom kupu! Iako su u Hrvatskom skijaškom savezu odlučili pričekati odluku najbolje svjetske skijašice do rujna, kako je bilo dogovoreno, sada je praktički izvjesno da četverostruka olimpijska pobjednica, peterostruka svjetska prvakinja i osvajačica triju Kristalnih globusa u Svjetskom kupu, neće na snijeg u skijaškoj sezoni 2006./2007.

Naravno da se ta odluka može promijeniti, činjenica je i da si naša najbolja sportašica može priuštiti zakasnjeli ulazak u kolotečinu priprema, pa čak i takva biti u samom svjetskom vrhu, no vijesti s Mljeta govore da ćemo ove sezone ostati uskraćeni za velike dvoboje Anje Pärson i Janice Kostelić.

Nakon što se od završetka sezone, u travnju, praktički preselila iz Zagreba u Rijeku, preskočivši tri ciklusa snježnih treninga i ne taknuvši skije četiri mjeseca, Janica je prije nekoliko dana stigla na Mljet. Najzeleniji jadranski otok ljetna je baza obitelji Kostelić, uvjeti za trening tamo su gotovo savršeni i mnogi su očekivali da bi upravo ondje naša sportašica mogla započeti ciklus priprema za novu sezonu. No, Janica je tamo boravila samo nekoliko dana i pritom nije ni pomislila na trening! Bilo je to kupanje, boravak s roditeljima i bratom Ivicom i ništa više.

Napustila je Mljet i s dečkom Borisom se vratila na sjeverni Jadran, na nastavak uživanja u onim životnim radostima koje su je uglavnom zaobilazile proteklih petnaestak godina.

Tako se sada sve izvjesnijom čini opcija prema kojoj bi hrvatska sportašica pauzirala jednu godinu te, u nadi da će bolovi u leđima i koljenu, koji je i ovih dana muče, nestati, ponovno stati na skije. A možda i nikada više


ovo je vjerovatno post koji mi je bilo najteže opisat.
ali ipak moram reći ovo.Hvala ti Jano na svemu.Volimo te!!!!


Post je objavljen 29.07.2006. u 23:04 sati.