Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb0nedelisce

Marketing

Dinamovci: Zašto ne bismo iznenadili Arsenal?


Čovjek bi pomislio da je ždrijeb u Nyonu pogodio plave. U Maksimir dolazi ponajbolji europski klub i teško je ostati optimist. No, plavi su gotovo aklamacijom izrazili zadovoljstvo što će igrati s topnicima. - Arsenal je najneugodniji, ali i najljepši mogući suparnik. Dat ćemo sve od sebe da uđemo u Ligu prvaka. Mislim da moramo vjerovati da to možemo učiniti, a ne pasti u depresiju i predati se prije nego što je utakmica uopće počela. Velika je čast igrati s finalistom Lige prvaka i posebno otvoriti novi Arsenalov stadion. Dinamo će sigurno, motiviran maksimirskom publikom, igrati najbolje što može.

- Nitko ne može jamčiti da će ući u Ligu prvaka prije nego što odigra dvije utakmice, pa ni veliki Arsenal - ustvrdio je kapetan Zoran Mamić i, kako saznajemo, nazvao svoga brata Zdravka i rekao mu: - Bez brige, idemo dalje.

Na mukama bi u te dvije utakmice mogao biti Ivan Turina. Zna li vratar plavih kako Henry puca jedanaesterce? - Ma nemam pojma. Ali, zadovoljan sam, imat ćemo dobru utakmicu u Maksimiru, dobili smo najjačeg suparnika. Stadion će biti pun, ja ću imati puno posla. Veselim se tim odličnim igračima - kaže Turina. Ni najbolji Dinamov strijelac nije razočaran teškim suparnikom koji otežava plavima ulazak u Ligu prvaka:

- Nije mi žao što smo izvukli Arsenal. Moramo napraviti svoje, igrati najbolje što možemo. Istina je da su Englezi favoriti, da su jači od nas, ali ipak držim da su karte otvorene. Ako Bog da, mogli bismo napraviti dobar posao, preskočiti Arsenal i možda napraviti nogometno iznenađenje stoljeća. Sigurno se nećemo predati - objasnio je Eduardo da Silva.


Post je objavljen 29.07.2006. u 15:35 sati.