Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

..bzvz...

Imate jednom pravo pogađat koga sam sad vidjela u gradu! Pa naravno onu kobiletinu...kako ona mene zove.
Odemo Sanja i ja do knjižnice i nije prošao ni minut kad penje se Dražen na stepenice,pitam ja jesi sam,kaže on da je ona dolje. Kad se popela gore znate kako me pržila pogledom...kao da će cijeli svijet spalit! Okrenem se ja prema njoj,a ona se objesila (kao i obično) i samo vrti očima!
Odemo Sanja i ja za kompjutere na internet kad evo i njih dvoje. Morala sam ju trpit više od sat vremena. Dražen je otišao na moj blog,a ona se kao pravila svetica i nije gledala,a slinila cijelo vrijeme. Dražen je čitao komentare što smo pisali pa je i ona pročitala. Al' bila je toliko glupa da u početku nije skužila da se radi o njoj.
Sanja je gledala neke reportaže o Ricardu i ona je piljila u to kao tele u šarena vrata.
Otišle smo nakon sat vremena i kad smo se vratile kući meni stiže poruka: SEREM TI SE NA NO NAME AKO IMAŠ NEŠTO PROTIV MENE ONDA MI TO RECI A NEMOJ SRAT O MENI NA OTRCANOM BLOGU. I ŠTA AKO SLUŠAM NARODNJAKE TO JE MOJA STVAR. A AKO JA IMAM BIG UŠI TI IMAŠ GNIJEZDO NA GLAVI I DUPE KO TROKRILNI ORMAR. ZADOVOLJNA?
Na to ja njoj napišem da su uvrede riječi gubitnika.
I ona meni: HA HA. CRKAVAM OD SMIJEHA A I TI SI PRVA MENE UVRIJEDILA GUBITNICE!! A ZAŠTO BIH JA BILA LJUBOMORNA ZBOG TOGA ŠTO SI TI SA S ŠIPTAROM. POKOPAJ SE!!
VIDIT ĆEŠ ŠTO ĆE BITI KAD TE DEČKO OSTAVI HOĆEŠ LI ONDA IMAT PRIJATELJE? NE BIH REKLA. ZBOGOM!
Onda sam ja na to odgovorila: ...prijatelje ću uvijek imati pored sebe i uvijek sam ih imala, a ti malo razmisli! Misliš da te svi vole, a u biti te nitko ne može smisliti,čak i oni za koje misliš da su ti best. Mislim da si ti ipak ta koja će ostati bez prijatelja.
HA HA. CRKAVAM. I NISAM LJUBOMORNA VJERUJ MI NISAM TAK NISKO SPALA TO JE ZBOG TURNIRA RAZMISLI MALO.
Ja: Kakav jebeni turnir? Nisam mogla doći,a i važniji mi je dečko nego neki turnir.
I još je pisala neke budalaštine,ali to nije ni važno!
Nije ona vrijedna spomena.
Govori kao da je blog otrcan i slično,a sigurno će svaki put kad dođe u knjižnicu na net ići na njega.
Ovo poručujem tebi draga kolegice: Ne moraš mi govorit da nisi ljubomorna i izvlačit se na turnir jer ja znam da je puno više od toga,a ne samo turnir. Ne želim te vrijeđati jer mi uopće nije do nikakve svađe ili vrijeđanja,a uostalom da sam na tvom mjestu pa šta bi trošila 43 lipe na nekoga koga mrzim i prva mu poslala poruku i prijetila se nešto i slično. A ono za prijatelje...e draga...stvarno ne znaš šta govoriš! Vidit ćemo kako će ti bit u srednjoj...hoćeš li se družiti s nekime osim onih koje znaš,hoćeš li podnositi nekoga...razmisli malo! Uz mene su uvijek moji prijatelji bili,a oni koji su bili ljubomorni nisu me mogli podnijeti i samo su se ulizivali. Nemam ništa protiv toga,svatko ima svoje mišljenje,ali ako ne poštuješ nekoga,bilo koga i budeš uvijek mrzovoljna,bezorbazna i slično nitko te u životu neće voljeti ni cijeniti. A sad ti ovo iskreno kažem i za tvoje dobro: malo se upristoji i razmišli šta radiš jer većina ljudi kao i ja te poznaje bolje nego što ti znaš samu sebe! Znam da si svašta pričala o meni...mislim i dalje pričaš,ali neću se ja sad spuštati na tu razinu da ja idem okolo švašta pričati o tome i obraćati pažnju na to. Imam svoj život,zasad je krasan,živjet ću ga slobodno i ne obraćati pažnju na svakakve budalaštine. Nemoj se molim te više opterećivati sa mnom,ti i ja smo završile i zbog toga mi je jako drago jer u životu se samo treba rješavati mrguda i babaroga.

Post je objavljen 29.07.2006. u 12:32 sati.