Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/horrori

Marketing

Horrorci na tv-u

Image Hosted by ImageShack.us Kao što vjerovatno i znate, prije par tjedana hrt je odlučio na radost mnogih horror fanatica započeti s ciklusom horrora subotom kasno navečer. No ono što mi je danas zaokupilo pažnju je to da će gledatelji imati prilike uživati u horrorcima već od 20 sati, i tako sve do 3 ujutro, a riječ je o sljedećim filmovima:

20.05- Gothika (HBO)- nešto noviji horror-triler iz 2004. sa Halle Berry u glavnoj ulozi.
20.05- Vampire Effect (NOVA TV)- zanimljivi azijski horrorac, relativno novi.
21.45- The Puppet Masters (NOVA TV)- solidan sf horror s Donaldom Sutherlandom iz 1994. Nanizao je bezbroj nastavaka (8 ako se ne varam).
23.35- Underworld (HRT 1)- meni osobno jako drag horror s Kate Beckinsale i Scootom Speedmanom. Nedavno je snimljen i jednako uspješan, no meni malo slabiji nastavak.
01.30- One Missed Call (HRT 1)- definitivno jedan od najstrašnijih japanskih horrora svih vremena iz 2003. O njemu btw uskoro dolazi osvrt.

I mala obavijest- pošto sam trenutno dosta zauzet, novi osvrt ću napisati tek u sljedeću subotu, a pošto sam jučer u kinu pogledao The Dark (2005), ne moram ni naglasiti o kojem filmu je riječ.
A do tada, mala ajmo reći igra- od navedenih 5 filmova odaberite jedan koji je po vama najkvalitetniji i najzanimljivi te obrazložite zašto.

Post je objavljen 29.07.2006. u 21:18 sati.