Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shanu

Marketing

ZAGLAVAČKE KRONOLOGIJE, DAN DRUGI

Prvi dan je prošao relativno mirno.
Bilo bi šteta tako upropastit i dan drugi, pa je pala odluka na organiziranje pizza-partya.
nevjerojatno koliko su dečki bili razočarani kad su shvatili da se radi o hrani pod pojmom pizza (naime, stvar je u izgovoru,jeltebang).
naravno, razočarenje ih nije spriječilo da se prejedu.
odlučile smo se na minimalan broj ljudi, što je na kraju ispao popis od 18 ljudi.
libra je mijesila tijesto, ja ga razvlačila i kombinirala sastojke- od šunke i tunjevine, do pršuta, mozzarele, kukuruza i paprika. objesit ću sljedeću osobu koja kaže da su žene izbirljive jerbo je samo muški rod imao prohtjeve prilagođene svojim izbirljivim guzicama.njami
cure su došle u dogovorenih 10 sati navečer, dečki se pojavili već polupijani u 11. za kaznu smo počee peć pizze tek u ponoć, jer smo znale da su gladni. moć ženske ruke je nepobjediva...GIRL POWER!!!!!smijehsmijeh
Nakon što su se zgražali nad našim nepoznavanjem čajbusa (za vas ostalu braću po neznanju- ledeni čaj i bijelo vino), dečki su odlučili pomoći u kuhinji. zaključili su da zapravo imamo i previše pršuta za 5 velikih pizza pa su pojeli skoro sve osim zadnjih 10 deka koje smo im jedva iščupale iz ruku uz protjerivanje iz kuhinje, na što su odlučili davat nam potporu seksi plesom koji uključuje napuhivanje trbuha i dodirivanje samoga sebe po cijelom tijelu. što je u redu dok ne počnu pokazivat svoja frodo-stopala. ne znam zašto, al nakon cjelodnevnog izgladnjivanja,svejedno sam izgubila tek.
pizze su se pekle do četiri ujutro, dok smo libra i ja si paralelno uz svaku ispečenu pizzu nazdravljale tuborgom gold za svaku neizgorenu, jestivu pizzu.
spavat se išlo u sedam ujutro, nakon što su svi bili uspješno nahranjeni i pomalo pripiti, što i nije toliko bitno jer je bilo urnebesno.
što i nije toliko čudno uz ove karikature koje i sad sjede na terasi za stolom nakon izlaska jer im se ne da ići doma pa ko zadnje babe olajavaju curice koje su se ustrčale oko njih, i mene i libru nasmijavaju do suza svojom kretenoidnom muškom perspektivom.

a o izlasku...idem odspavat sat-dva, pa onda o tome.



a, da...
@MALA_CHI : bit će o pakoštanima, hoće, hoće, ali tek nakon Zaglavačkih kronologija, jerbo priča s pakoštanima još nije gotova, planiram nakon zaglava otić još malo tamo, a onda pišem raport i o tome!;)


Post je objavljen 29.07.2006. u 04:46 sati.