Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nasmijana

Marketing

UMORNA OD SVEGA...



Eto me..nisam nestala a nisam niti na moru.
Ovaj tjedan mi je tako brzo proletio da se nisam ni okrenula a ono već petak.Prošli vikend smo dragi i ja bili na selu kod mojih..budući da ja samo jednom mjesečno imam cijelu subotu i nedjelju slobodnu,treba to i iskoristiti.
Nekako se potrefilo da se svi skupimo,a vjerujte,to je zbilja rijetkost.
Lijepo smo se proveli iako je bilo pakleno vruće.Bezbroj puta sam se pitala jel oni žive na drugoj planeti kad je tako stravično vruće,a zapravo sam od njih udaljena nekih 50-ak km.U stanu nemam klimu ali opet je drugačije,napravim si ugođaj,spustim rolete,otvorim sve prozore,iskemijam nešto..a tamo to ne možeš..popizdila sam od vrućine.
Tata je otišao prije desetak dana u mirovinu pa smo u nedjelju imali mali obiteljski skup.Moj dragi se ponudio da bude glavna kuharica i napravio je stvarno svjetski roštilj.
Najdraže mi je bilo što sam vidjela svoje nećake koje obožavam,a zbilja ih ne viđam često.
Dan je brzo proletio i navečer smo se vratili kući.A brate,koliko volim tamo otići,toliko se volim i vratiti ovdje u svoj stan.Kaže se..moja kućica,moja slobodica.
Ovaj tjedan..ni ne znam kad je prošao.Samo radim,spavam a zapravo sam strašno umorna od svega i ne mogu dočekati godišnji..
i eto,danas opet petak..Sutra spavanje do 10,pa plac,pa neki ručak(još uvijek nisam smislila što će biti)..pa navečer u noćnu..pa u nedjelju opet roštilj i druženje sprijateljima u prirodi...Jebem ti,kad će taj 15.8....

Post je objavljen 29.07.2006. u 00:19 sati.