Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crazybutterfly

Marketing

Back again!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

Dva mjeseca + nešto sitno (34 cm kako bi rekla Lana Bannely ili kako se već njeno prezime piše)...

Vručina
Ljeto
Ispiti
Svjetsko prvenstvo
Isključen telefon = nedostupnost interneta
Zasićenje
Nove zanimacije
Posao

Bla, bla, bla...

Uglavnom, na Zapadu ništa novo...

I sad sam na poslu. Dosađujem se dok mi klima dere 100 na sat u glavu i polako mi zadaje glavobolju, no ipak više preferiram glavobolju od preznojavanja u prostoriji u kojoj se, objektivno, ne trebam preznojavati. Nema posla (malo je mrtvih ili su se svi oprostili ranije).

Ne pada mi na pamet ništa o čemu bih pisala. U biti ima dosta stvari, ali sve je to već nekako prošlo, a danas se ništa značajno nije dogodilo.
Osim (!) što sam kupila japanke za 69 kn. I to kožne thumbup
Nisam sklona toj jeftinoj kupnji, ali s obzirom na to da u ponedjeljak krećem na godišnji (put Korčule i tko zna gdje još - odlučiti će se na licu mjesta) a nisam baš s novcima u prijateljskom odnosu, to mi je došlo kao naručeno.
U biti sam slučajno naletjela na njih. Zadnji broj. I full mi se sviđaju (sad neka svi koji me znaju ovo vide tako da mi mogu pohvaliti japanke!).
Ma, u biti me ovih dana ide ta jeftinjava. Kupila sam ruksak za 100 kn jučer... I ADIDAS MAJICU za 60 KN... U Metro-u u kojem sam, by the way, bila tek 2. put.
Frendica me obavijestila jer sam tjedan dana plakala kako mi sve stvari za ljetovanje neće stati u moj mali ruksak (imam tu neodoljivu potrebu uvijek nositi 100 stvari viška koje mi uopće ne trebaju). A majica se našla tamo kao ugodno iznenađenje... Smiješno smokin

Jedva čekam to ljetovanje. Živim na moru a do sada sam se okupala čak jednom (!). A ne moram niti napominjat da se sve tvornice mliječnih proizvoda doslovno otimaju za mene i svakodnevno mi nude razno-razne reklamne ponude (Jogobella, jogobella...)

A, ništa, to je to...


Post je objavljen 28.07.2006. u 19:30 sati.