Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninochka

Marketing

labudovi u areni

jucer je u pulskoj areni odrzana meni osobno jedna od najdrazih baletnih predstava - labudje jezero. nije mi to bio niti prvi put da gledam balet u pulskoj areni niti jedna od najboljih odgledanih izvedbi, no balet pod zvjezdanim nebom je nesto sasvim drugo.

dobila sam ponudu koju ne mogoh odbiti. nazvala me frendica koju ne cujem bas precesto i ponudila mi kartu u 10 redu sredina (to je onaj vip dio zujo) u zamjenu da nju i jos dvoje ljudi prebacim do pule. naime, nije bas siguran vozac van grada, pa eto - njen auto, moje samo da vozim :)
u odgovor uopce ne treba sumnjati - DA DA DA :) evo odmah idemo.

preracunala sam se samo u jednom - auto inace ima klimu, no mlada se dama nije udostojila prosetati do servisa kako bi joj popravili motoric, pa povremeno iz otvora zapuse zrak dostojan pristojne pecnice, a ne rashladnog uredjaja :( reci da smo se preznojili do pule, doslovno je understatement. mi smo bili okupani u znoju. srecom, ne bi bila zemsko kada u torbi ne bih imala rezervnu majicu (bez rukava, prakticno zar ne? :) ), osvjezavajuce maramice, i naravno dezic :)
prvi toalet bio je moj, upristojila sam se i mirisljava ko cvjetic otisla uzivati u baletu.

pauza od cca 45 min (nisam stopala, a nije niti bitno, no trajala je uzaaaaaasno duuuuugo) ubila me u pojam. doslovno sam skoro zaspala. vrucina me valjda konacno sustigla skupa s umorom (naime na balet sam skoro pa direktno otisla s posla).

opisivati predstavu zaista bi bilo pateticno jer muzika i pokret govore sami za sebe. uspijem li od nekuda pronaci neku sliku, zalijepit cu je ovdje, no za uspomenu mi je ostala sazvakana karta :)

iako je svima najljepsi bijeli labud, moram priznati da mi je ples crne labudice uvijek izmamljivao suze na oci i knedlu u grlu.

i tako dok se ovaj petak sporo primice kraju dana, s blentavim osmjehom na licu, sanjivim pogledom gledam u ekran i kuckam ovih par rijeci ne bih li se probudila.

sanjarenje je tako lijepo....budjenje obicno nije :)

Post je objavljen 28.07.2006. u 14:12 sati.