Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ticket2heaven

Marketing

Zabedirah...

Evo ja došla od vanka, bilo mi je sve u svemu super... Bile smo sinoć s jednim dečkima koje smo sinoć upoznale. Zajebavali smo se, pričali viceve, jedan od njih dvojice mi se svidio, dečko je skroz prirodan, lud, totalno moj tip po osobnosti! Jučer kad sam ga upoznala bio mi je simpa ali to je bilo sve! Jer ipak tek sam ga bila upoznala a za prvi dojam je izgled ipak najvažniji, ipak je to ono što te privuče kod nekog dok ga ne upoznaš bolje. On čak nije ni moj tip po izgledu, inače ne padam na takve dečke, ali privukao me s nečim, ma ne znam... skroz je sladak! A na kraju se ispostavilo da ima curu i da je zaljubljen u nju preko ušiju...a nisam ja te sreće da u ovom malom gradu u kojem živim naiđem na nekog normalnog i da nema curu i da sve prođe ok, ne to ne može proći tek tako, ne kod mene!
Kad me pitaju zašto nemam dečka, kažem da mi treba, ma ne da se to meni, svaki dan viđati s istom osobom i pitam se kako neki izdrže po 2-3 godine kao neke od mojih frendica, to je meni nezamislivo, pa 17 mi je godina trebam uživati dok još mogu! I to mislim u tom trenutku a kad dođem kući, pustim si neku laganicu od 3 doors down, let me go ili sl., upadnem u bed i mislim si ma koga ja zavaravam, treba mi dečko... ok 17 mi je tek i stvarno bi trebala uživati, bez ikakvih obveza i tih gluposti ali dosade ti i te glupe kratkotrajne brije i dođe ti da budeš s nekim s kim ćeš provoditi dane, smijati se.. kiss Za takve stvari tu su prijatelji i imam sreće što ih imam hrpu i to stvarno dobrih prijatelja, sve ih obožavam ali svejedno nije to sve što ti treba u životu!

I tak ja zabedirala...uz 74,75 od The Connells, savršena pjesma! Ali izvući ću se ja iz tog beda yes, kao i uvijek, ali to ništa neće promijeniti...
Life's a bitch...
zaliven

Post je objavljen 27.07.2006. u 13:15 sati.