Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mljekopower

Marketing

Nesto najhumanije

Nakon nejavljanja iz Milk_HQ silno sam smisljao o cemu da pisem, tada mi sine ideja kao da je Libanonska raketa pogodila Izrael i odlucih, pisal bum o najvecim frikovima koje mozemo naci na ulicama na kojima se prave vazniji i od same vlasti koju mi Hrvati "volimo", dakle kao sto znate govorim o turistima. O moj Boze kako su ta bica glupa i poremecena i retardirana i blablamadheadbangpuknucuburninmad. Al sta ces, na budalama se mora zaradjivati.

Ja sam svake veceri na skorom slomu zivaca. Dodju neki P.I.T.A.-si [(Pain In The Ass)turisti i ostale budale] dok ja spavam ili gledam TV u kasnim vecernjim satima kada prolazi prije spomenuta skupina sa ozbiljnim psihickim ostecenjem, i odjednom iz cista mira odjednom cujem viku poput izumrlih P.E.G.LJ.-a[(Pasmina Extremno Glupih Ljudi)moje remek-djelo] od kojeg se zvuka daje samo pomisljanje na samoubijstvo iz zasjede te na zamisljenje kadrove u kojem sam ja Max Payne i drzim u ruci Kalašnjikov(ova riječ je dragocijena) te trcim po ulici u kojem koljem sve pred sobom i onda su svi turisti crkli i itd.

Gledao sam jednu epizodu od South Parka gdje su stanovnici South Parka zabijali glave u pijesak kako bi dokazali muslimanskim teroristima da nisu gledali epizodu Family Guy-a hdje je prikazan lik Muhameda(prorok muslimana, bolje od Isusa) gdje se prikazuje gdje Muhamed dodaje Kacigu za football i nakon toga muslimani se osvecuju nekim njihovim filmicem. Ali (ne)zanemarimo ovo od prije nego ajmo mi zakopati svoje glave u pijesak(barem neki od nas) da ne budemo svjedoci turistickih sranja i glupiranja i foliranja i blablamadheadbangburninmadpuknuculud

Zato pozivam sve Hrvate koji imaju zdrav razum neka zabiju svoju glavu u pijesak i izbjegavaju kontakt sa srtonosnom rasom.

Savijet:
1.Otiđi kupiti namirnice
2.Okupi 10 ljudi + 1 čovjeka kojem su šanse veće od 100% da te izda
3.Nađi naku manju salu za obrede
4.Imaj zadnju večeru
5.Neka te netko izda
6.Neka te pribiju na križ

Navedene savjete ne upotrijebiti prije sloma živaca ili nelagode.

Update
Idem u BiH na tjedan dana

Post je objavljen 28.07.2006. u 01:42 sati.