Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/chuckjeblogbog666

Marketing

Loganov rat // 21:00 // 28.07.2006

Sprema se rat, ali ne onaj koji nam može upropastiti naše (i vaše) bijedne živote, već onaj najgori – na TV-u.. Ako već pogađate, malo tko od vas (mi znamo) neće pogoditi da govorim o filmu Loganov rat, američkom akcijskom filmu iz 1998. sa našim (i malo vašim) Božanstvenim Čakom Norrisom..

Image and video hosting by TinyPic

Sadržaj: Logan Fallon je imao deset godina kada su njegova oca tužitelja ubili mafijaši. Budući da Logan (Eddie Cibrian) ima sposobnost da osjeti opasnost (kao i Čak), on je znao da dolaze plaćeni ubojice (i svinje imaju krila), te preživio njihov napad. Ostatak obitelji nije bio te sreće (kak ne???). Logan je odlučio da neće reći istražitelju tko je ubojica i da će ga sam naći (dac d’ spirit). Potom odlazi k stricu Jakeu (Chuck Norris), stručnjaku za borilačke vještine (i još mnogo toga) koji podučava Logana kako bi se mogao pripremiti za (tada još uvjek žive) ljude koji su mu ubili obitelj.


Pozdrav Ninčak Kornjačakama, koje sigurno u petak navečer nebudu išli van, nego budu ostali doma i gledali Čaka Norjaka u akciji.. Čak se posebno želi zahvaliti jednoj curi koja je iskopala ovu informaciju i tako omogućila realirilizaciju ovog posta.. zato hvala ko god da bila ;)




Post je objavljen 27.07.2006. u 20:45 sati.