Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/unleashedkc

Marketing

E sad, dobili ste post kaj bi još hteli i naslov?!

Izludjujete me s tim “ocemo novi post” tak da sam ga i napisal! Kome se svidi ok kome ne nek ga vrag jebe u dupe! Oh yeah!
Ovaj post će biti prilicno dosadan i znanstvenog karaktera jer se radi o ateizmu i teizmu. Za početak dva vrlo važna pojma za ovaj post: teizam(prihvaćanje vjere i postojanja bilokakvog boga/vraga), ateizam(odricanje vjere i negiranje postojanja boga/vraga). Hm...religija je jedno široko, neistraženo i jako zeznuto područje ljudskih života( k’o žene...lol) pa se ja neću ni trudit pojasnit ga ili tak nekaj nego ću jednostavno reći da je to jedan pojam koji...ma nije vrijedan megabajta da ga objašnjavam!
Hm...da....pa počnimo. Neka, bilo kakva vjera je čovjeku vrlo potrebna jer mu je to zadnja linija obrane da u trenucima samoće ili velike tuge preživi i ostane pri zdravom razumu, teško je u to povjerovat ali zbilja je tak. Ja sam recimo okorjeli ateist i NIŠTA mi nebi moglo promjenit mišljenje i stajalište. Ja jednostavno ne vjerujem u boga, za kaj recimo nema neki poseban razlog, niti je to nekakav hir koji će me proći za godinu-dvije. Meni religija netreba niti se njom želim zamarat i trošit svoje dragocjeno vrijeme na nekakve molitvi i ta ostala sranja. Kod ateizma ima samo odricanja i to je ono najteže jer ako se odrekneš boga onda on za tebe jednostavno više ne postoji i nema nikakvih gluposti kao npr. dođe nekakav važan test a ti odma: „Molim te bože da dobijem 5 da me stara doma ne ubije!” ili ti se neko razboli pa ono „ joj molim te bože da mu pomogneš da ne krepa, nek bude dobro itd.” Hm...valjda kužite kaj pokušavam reći! Ili JESI ili NISI ateist tj. teist, nema prilagođavanja prema situaciji ili prema društvu u kojem jesi, ak se jednom odlučeš ostani pri tome, budi odgovoran i trpi posljedice koje te odluke nose sa sobom. Ahhh.....konačno kraj ovoj dosadi! Samo još zaključna riječ – meni su sve te glupe vjere čisti FUCKING BULLSHIT kojim se ne zamaram jer jednostavno nemam volje, a ni živci za sva moljakanja i te kojekakve obrede i razno – razna sranja, vi radite kak je vama volja i budite sretni s tim kaj imate jer nikad neznate kad će te to izgubiti, budite svoji i nedajte da društvo kontrolira vama i vašim postupcima i još nekaj najvažnije ostanite mi dobri, mladi, lepi, veseli i pijani! Oh fucking yeah!

Za vrijeme čitanja ovog pis of šita tj. posta slušajte:
MOTORHEAD – Don’t need religion


p.s.- ma nema ga
p.p.s. – ma ni njega nema
p.t.s.p. – ni njega nema, a jebiga svi su na moru!




By: Habijan



evo probe:














































Post je objavljen 27.07.2006. u 17:55 sati.