Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Nagradnjača

Pobijedila sam! Na Francovoj nagradnjači. Možete si misliti koliko imam posla kad se mogu posvetiti proučavanju sličica i odgonetavanju sadržaja. Ali sam pokazala da me još malo pamet , oči i logika služe. Mislim.

Franc bi mene odveo na kavu i tako i tako, znam ja. Ali ovo bijaše slatko. Nisam ja zbog pive i ćevapa pogađala, nego zbog Franca. Da su bile u pitanju i kape i majice, ja bih sudjelovala.

Ide mi. Od svih nagrada koje sam osvojila jedino mi nije jasno zašto sam dobila tablete za mršavljenje. Svi koji su me imali priliku upoznati ili koji me čitaju, znaju da imam jedva preko 50 kila žive vage. I da mi takve tablete – ali stvaaarno – nisu potrebne. I uopće se ne sjećam kako sam ih osvojila, u kojem časopisu. Jer, osvojene stvarčice u vidu maskara, pernica, kremica, stižu u koverti proizvođača, bez riječi i bez pozdrava. Bar ono: "Čestitamo, osvojili ste nagradu u časopisu... izuzetno nam je zadovoljstvo što Vam možemo poslati naš vrhunski proizvod.." Bar bih tako ja poslala da sam sponzor nagradnjača. I te nagrade stignu ohoho vremena nakon izvlačenja dobitnika. Pa tko zna odakle i kojim povodom dođoše tako neke stvari.

Tako sam, recimo, osvojila pepeljaru jer sam ispunila anketu u nekom časopisu "Beatta". Pojavio se na kioscima prije desetak godina, i ugasio se vrlo brzo. Ali je meni stigla mramorna pepeljara. Meni, koja ne pušim već 19 godina...

Od svih nagrada, mom je mužu najdraža kožna jakna koju sam JA osvojila. Dragi moji, ja osvojih u ELLE magazinu novogodišnju nagradu jedne godine. Jaknu. Kožnu. S ugraviranim natpisom. Neki film je bio u pitanju, mislim s Russelom Crowom u glavnoj ulozi. Neki pirati, što li, ali ne s Kariba. Jedva sam dočekala paket. Poštar se ugibao pod teretom tog prosinačkog dana kad mi je donio paket. Da paket. Paketčinu. Jakna od prave pravcate, ono box kože. Meni prevelika. Skoro sam se rasplakala od jada. Pa se u tom očaju sjetila dragog svog. Evo, godinama s ponosom nosi tu jaknu.

Post je objavljen 27.07.2006. u 09:06 sati.