Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leonella

Marketing

NOvo poznanstvo i testiranje za posao


Jucerasnji dan mi je bija bas super. Doduse post je bio malo onako s brda s dola, al eto, ne mogu svaki dan imati toliko inspiracije da napisem nesto ludilo.nono

Ka sta i znate, a dobro sad i ako ne znate, jucer sam isla na jednu blogersku kavu.yes Nije sad to bila kava 10 ljudi, ma kakvi. Jedna blogerica mi se jako svidila sa svojim pisanjem, svaki dan citam njene postove cim stignem na posao, pa smo se tako i odlucile upoznati.
Pozvala me Lei1 na pice jos prije nekog vrimena, al tek smo eto jucer se uspile naci.
Lipo se nasle, i otisle ravno na Ovcice na pice.thumbup Bas nam je bilo lipo, sile na ljuljacke, i bla bla bla... Jesi primjetila Lei da mi nismo jezika uvukle te dvi ure??? blablalud
Otkad sam sila u auto sve dok se nisam iskrcala na kraju veceri iz auto to je bila neprekidna prica.blabla Valjda smo mi zene takve, ono ispricamo se na dugo i na siroko, a uostalom vridi cut i pokoju pametnu od nekog tko je prosa vise od mene.
I moram vam rec dragi moji blogeri, da sam se ja stvarno iznenadila i mogu reci odusevila. Lei je stvarno odlicna cura, pardon gospodja! Da, Lei je gospodja, udana gospodja. yes Od prvog dana kad sam posjetila njen blog svidilo mi se njeno pisanje, i to je postala jednostavno obveza svakidasnjeg citanja. Nije mi sad zaj kad sam je i upoznala i kad sam vidila da je to jedna stvarno predivna osoba (a sta ako se varameek)!
Ok, necu pretjerivat ipak je ne poznajem tako dobro, al nekako mi se bas svidila. Jednostavna je, otvorena, spremna na zezanciju i lipu pricu (Lei jesam li pogodila?naughty). Sta da van kazen dragi moji blogeri?? Nije mi uopce zaj sta san otisla na tu kavu, dapace mislim da je to pocetak jednog lipog prijateljstva. Barem s moje strane.
To je moj problem majko mila, sta se brzo vezem za ljude i onda se cesto desi da ti isti nisu uopce onakvi kakvima su se predstavili. U ovom slucaju se nadam da se to nece dogoditi.
Draga moja Lei stvarno, drago mi je da sam te i uzivo upoznala i nadam se da nece sve ostati na ovoj jednoj kavici.
(nemoj mislit da san ja ovo sad pisala cisto onako, ma kakvi, da mi nisi ''sila'' ja bi otvoreno rekla, jer volim odma rec ono sta je na stvari; morala sam rec da si mi se bas svidila ((nemoj sad ovo krivo protumacit)) ko osoba).
LJudi moji, eto nije ni taj internet toliko zlo za zlo, ka sta ti je Lei brat reka prije nego smo se tribale nac. Ipak nisam tako strasna, ili jesam??? E to ti pak moras rec.smijeh

Pricajuci, nas dvi smo definitivno zakljucile da imamo jaku i veliku zelju upoznati Wandu. Zaista, ocarala je i mene i Lei tako da svaki dan svracamo na njen blog da vidimo sta je napisala. I obje smo rekle da s gustom citamo njene postove i jednostavno se divimo zeni zmaj!!!
Wanda, toliko si nas se dojmila da se nadamo da ces jednom imati vrimena za jednu kavicu.smijeh
Isto tako Slovenka volile bi i tebe upoznati, pa ono ako budes i ti imala vrimena, eli...


Necu vise pretjerivat sa hvalom, moran vam jos nesto rec.
Prije nekih dvadesetak dana, poslala sam molbu za posa blagajnice u jednoj banci. Jucer me zove zena i kaze da dodjem u petak na testiranje. Medjutim, nisam nikad bila na nikakvim slicnim testiranjima, pa jel mi moze rec o cemu se to radi??? I priznajem imam ogromnu tremu vec sada.greedy




Post je objavljen 27.07.2006. u 08:11 sati.