Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/begformore

Marketing

od četvrtaka do srijede

joj kolko ja nisam pisala,,.imam i razlog! dosla mi je sestricna maja i sl.broda i kasnije kuma tamara iz jastrebarskog, tak da je bila puna kuća ženski, uf užas,,. nisam mogla normalno disat a ne da još stignem pisat post.uglavnom da počnem. prošli tjedan je došo lik iz zagreba s kojim budem svaki put kad dođe, uglavnom bilo je super. bili smo zajedno u četvrtak u gardini na kirvaju i u petak kad smo izašli van u time na"pjena party", a od nje niš. doma sam dosla u 1h,javila se staroj i otisla,tj. maja i ja. bile smo u jednoj ulici u nekoj novoj kući praznoj,bile smo s tim borisom iz zagreba i mojim bratićem. vratile se doma oko 5 ujutro, vani onak dan , a mi idemo doma. samo me jako bilo strah da me stara ne skuži.,,al dobro je,nije skuzila.sljedeci dan,u subotu samo bile na bazenu,bilo je ok,a kasnije su dosle moje dvije kume iz jastrebarskog.tj.moja krizmena kuma tamara i moje kumče tijana. i tak, poslije smo išle van, ja i maja pile, i malo previše , malo puno nas lupilo. otišle smo poslije do timea, malo sam plesala s vedranom, i na samom kraju smo završili zajedno. COOL.
u ponedjeljak sam opet bila na bazenu, bilo je bolje neg ono u subotu. skakale smo di god smo mogle,još je i mali nećak bio s nama, shou živi s njim. i izgleda da me na bazenu spazio jedan lik kojeg već duže vrijeme znam ,sad se dopisujemo,al nevjerujem da će bit kakva veza od toga. danas,tj. jučer smo matićka i ja bile u suhopolju, točnije u borovi na nekom brdu, u vedranovoj vikendici. bile smo sa društvom roštiljat, usput i pit,, tako da sam se po običaju ubila malo od alkohola,, al dobro je nisam miješala pa mi nije bilo sila povraćat. i naravno završila opet s vedranom.
sad ispada da smo nas dvoje zajedno sam kad se ja napijem al nije tako,, jer je zapravo nas odnos jako kompliciran jer smo nas dvoje bili prije zajedno u jako lijepoj vezi, a sad smo najbolji frendovi, tak da ono... uglavnom, zaključak je da je na roštiljadi bilo pre jebeno i da to svakako treba ponoviti, pohvala kuharu i organizatoru :-) .
pozdrav pipl do idućeg puta


Post je objavljen 27.07.2006. u 00:12 sati.