Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/irida

Marketing

ČETVRTAK: TUMAČENJE SNOVA

27.07.2006.g.

14. PREKOGNICIJSKI ILI PROROČKI SNOVI

Prekognicijski ili proročki snovi, su rijetki i obično najavljuju upozorenja na smrt, neku ličnu nesreću ili katastrofu širih razmjera. Većinu ljudi ova vrsta snova najviše zanima i intrigira. Češće sanjamo nagovještaje bliže skoro neposredne budućnosti , nego li vremenski jako udaljene događaje. Ako se sanjani događaj odvija istovremeno kad ga i sanjamo (to otkrijemo čim se probudimo) riječ je više o telepatskom snu, nego o prekogniciji). Nitko još nije istražio zašto u proročkim snovima nema najava sretnih događaja ili su vrlo-vrlo rijetki.

Proročki snovi, ako su precizni/točni, najčešće su u kategoriji istinskih snova ili (čak) božanskih snova. Naime, tek na Astralnoj razini (istinski snovi) možemo imati egzaktnu percepciju bilo kojih događaja iz bilo kojeg prostora i vremena. Na nižim nivoima možemo jedino nagađati, a na Najvišem nivou su budućnost, prošlost i sadašnjost integrirane u Svevremenu Bezvremenost tj. Bezvremenu Svevremenost pa ne postoji lineariziranje Vječnosti u vrijeme/prostor.



Draga naša Vidyavati mi je poslala fotku sa taborišia na gozd matuljku, gdje je i vlasnik budanbloga jedan od organizatora i predavača.............upijte malo dojmova sa tog očito prekrasnog druženja..........tako se eto žive svoji snovi........hvala dragoj Vidyavati.........



Post je objavljen 26.07.2006. u 23:27 sati.