Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramasport

Marketing

SPORTSKI RIBOLOV

Završeno je i prvenstvo Bosne i Hercegovine u lovu na šarane. Zadnje, drugo kolo ovog natjecanja održano je na našem Ramskom jezeru. A prvo kolo je održano 12, 13 i 14. ožujka 2006. godine na jezeru Pelagićevo. Na Ramskom jezeru natjecalo se šest ekipa (ekipa "Napredak" iz Zenice natjecala se van konkurencije). Tri dana lova i logorovanja ovih ekipa donijela su sljedeće rezultate i plasmane. U ovom kolu najuspješnija je bila ekipa iz Banja Luke ''SPEKTAR'', sa ulovljenih 6 šarana (7 kg). Drugo mjesto osvojila je ekipa iz Brčkog ''DONJI BREZIK'', a ostale ekipe ostale su bez ulova pa tako i bez plasmana ( "Uhvati i pusti" - Bijeljina, "Kiko" - Bijeljina i ekipa ''BRČKO'')- kažu neda se Ramski šaran.

Tako smo dobili i generalni plasman (1. i 2. kolo) ovoga natjecanja:

1.mjesto Donji Brezik - Brčko
2.mjesto Spektar - Banja Luka
3.mjesto Uhvati i pusti - Bijeljina
4.mjesto Kiko - Bijeljina

Ribolovci iz ovih ekipa čine reprezentaciju BiH, a to su: Harambašić Željko, Ilić Ivo, Ječmenica Rudomir, Irić Ranko, Tuzlančić Nebojša, Tuzlančić Dušan, Stojanović Jovica, Luko Musladin.Oni odlaze na Svjetsko prvenstvo u Portugalu koje će se održati 09.09.2006. godine.

Sportski ribolovni savez Bosne i Hercegovine uputio je lijepe čestitke Sportskom ribolovnom društvu ''RAMA'' sa predsjednikom Stipom Čuljkom na čelu, za odličnu organizaciju i općenito domaćinstvo za ovo natjecanje.
A svi ostali, ribolovci, suci , gosti, su se samo čudili prekrasnim krajolikom i komentirali kako se i prije nije nešto ovako organiziralo. (par slika)

Ovo su dobri pokušaji da se i kod nas nešto pokrene na turističkom planu.
Do idućeg puta...Bistro !!!


Post je objavljen 26.07.2006. u 14:06 sati.