Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brno

Marketing

21.07.2006., petak
put putuje...

...ili kako već ide ona stara od Magazina.. Možda put putujem. Nebitno. Ionako svaki put čujem krive riječi u pjesmama. Dakle dizanje oko podne nakon onog četvrtka.... sat, dva za pakiranje, nije bed, nisam treba. Spakovah stvari i put ka kolodvoru. Idem kupit neš za pit putem kad ono naletim na Deana....poslije došla i Tanja, svi se ljepo izljubili, pozdravili i adio. U busu sam naletio na mormona (ne-Amiša). Rekao mi je kako se zove al nisam zapamtio (jer je Amer bang). Taman mi je htio početi uvaljivat svoju šprehu o Bogu i svemu tome al sam ja utlačio njega. Toni zna o čem pričam kada mi dođu ti subotari....ona scena ispred Piccassa....nezaboravno...Uglavnom sprijateljih se s njima i vidjeli su da nema od mene preobraćenika al sam ih istlačio sa mi nose torbu na presjedanje na drugi bus :)
Ostatak vožnje nezanimljiv...spavanje...žderanje...spavanje..problemi s roamingom... bla bla

Brno. Dolazak u 3.00. Nema nikog da me dočeka al upoznajem se sa nekim Slovakom i priča mi na lošem engleskom a stoka nije skužila da sam Hrvat pa mi je tek kasnije rekao da zna Hrvatski i da studira u ZG. Okej mu ide . Onda je došao on. Jednom riječju Čeh. Ima naočale, ten mu je usporediv sa Mjesecom, nosi one njihove oklopne sandale, plosant nos, mutav ma to je to. Iaesteovac yes. Otpeljo me do svog stana, naravno da živi na 6om katu i naravno da nema lift i naravno da sam morao sam furat torbu gore. Dao mi momak da se otuširam, svaka mu dala, al znam da neće :). Krenuli mi u dom, smučilo mi se, vidio sam nekog malo arabina koji priča koda ga je neko za jaja stisnuo. To mi cimer, a taj je čak bolji od onog drugog :)
I niš krenuli mi za tu jebenu južnu Bohemiu na kampovanje....
............................
spavanja u autu.... tip jaaaaako loše vozi, ne bi čovjek vjerovalo ali čak lošije i od Tonija....stalno izmejnjivanje gas, kočnica, gas kočnica.....svašta.....ako sam tamo mogao spavat stvarno mogu svuda zaspat!
............................

Post je objavljen 26.07.2006. u 12:35 sati.