Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tekno

Marketing

>>NEWS 2<<

Ubojstvo u Crobar clubu, NY
Prema pisanju dnevnih novina, New York Daily News, dvije žene su ubijene proteklog vikenda u noćnom klubu Crobar NYC. Angelita Dunkley (35) i Antoinette Bryan (39) ubijene su oko 22.20 sati. U izjavi jednog djelatnika kluba navodi se slijedeće: „Nitko nije vjerovao odmah da su ubijene ali kada se pojavila krv onda ...“. Angelita i Antoinette su ubijene metkom iz 22-kalibarskog pištolja. Ovo je najtragičniji događaj Crobar Cluba u povijesti. Ove godine klub je imao oko 30-tak problematičnih sitaucija a sve su na sreću bile rješene bez većih incidenata. U 2004.g. jedna cura je oteta iz kluba a pronađena je u New Jerseyu. Lokalna samouprava prije nekoliko dana zabranila je daljni rad ovog kluba dok policija još uvijek traga za počiniteljima pa nitko nije uhićen.


Confusion party u Dubrovniku
Udruga Confusion ovog tjedna priprema dva događaja iz polja dnb glazbe a sve će se odvijati u dubrovačkim Lazaretima. Već danas možete prisustvovati prvom eventu kada će ugostiti Kid Kameleona iz Amerike i Ripley iz Velike Britanije. Ulaznice su 40 kn u pretprodaji, 50 kn na dan.
Već u subotu, 29. srpnja, „Confusion“ predstavlja i drugo strano gostovanje. Radi se o LTJ Bukemu i MC Conradu, inače najpoznatijem DJ-MC dvojcu na svijetu, sa ogromnim brojem nastupa na svakom kutku globusa i nemjerljivim utjecajem na drum&bass i elektronsku scenu općenito. Za warm-up i support pobrinut će se Confusion rezidenti, Funk Guru, Phillipe i Feelipa a video instalacije radit će maya. Ulaznica za ovaj event bit će 100 kn u pretprodaji ili 120 kn na dan događaja.

PRETPRODAJA ZA OBA DOGAĐAJA;

Pretprodajna mjesta (samo u Dubrovniku): Art radionica Lazareti; Galerija Otok, F. Supila 8; Aquarius CD Shop, Poljana Paska Miličevića 4; Turistički informativni centar – Grad, Od sigurate 1.


Post je objavljen 25.07.2006. u 23:17 sati.