Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wayti2

Marketing

SVAŠTA

Eto mene opet. Baš mi se nešto piše.
Valjda me nejebica* muči, a izgleda da ću ponovo «mijenjat ulje u getribi»**.
Baš kao i prošli mjesec. I idući. I onaj poslije njega…I tako dalje.zijev
(*jučer se ne računa. Bila nam je godišnjica, ak nisam spomenula)
(** fascinantno kakve sve izraze izmišljam u zamjenu za riječ «menga».
Nije ni čudo da mi križaljke idu kao od noge. Jer rukom ih ispunjavam…
a možda sam fulala point?lud)

Ti dani u mjesecu (**) su mi uvijek ludi i nezaboravni, a jebeni su mi samo u mislima. Napaljena sam ko…… nekaj kaj se pali vatrom…..baklja, recimo.
Ali onog trena kad «ulje više (ni niže) ne curi» ohladim se ko…. nekaj smrznuto….
oslić, recimo. Tada bi mi On mogo mahat svojim «paketom» pred nosomrofl, a ja bi Ga, onako oslićki smrznuta, samo zamolila da mi se makne ispred TeVea.
S obzirom da je On tip koji ne prihvaća «NE» kao odgovor, ipak se nekako nađemo u takvom klinču da bi nam svaki Grkljan i Rimljan pozavidiothumbupcerek. Samo kaj On u tom trenu ne nosi mudobran, il kak se ta stvarčica već zove. Znate, ono kaj si muški u hrvanju meću na «my preciousss» da si jaja ne razbiju.

Živčana sam ko glavna glumica u mexičkoj sapunici.puknucu Da, kad sam se već dotaknula te teme, KOJI JE KUJAC onima kaj sastavljaju TeVe program?????
( sam suptilno promijenila temu, ha? ;)
Koji je njihov problem da nas zatrpavaju nepreglednim hektolitrama sapunice? Jel se te stvarčice prodaju 3 za 10 ko one loše čokolade na placu? W T F

Danas sam ispeglala Himalaju veša. (opet moja suptilnost na djelu. Sad bi mi dragi rekao «suptilna si ko tupa žlica!» na što ja redovito odgovaram «a kaj postoji i oštra žlica?!? Di?»)
Ne bi čovjek vjerovao koliko se toga nakupi u par dana. Bila sam zauzeta tom zanimacijom od 8 do 12 i kad sam napokon isključila peglu, stan mi je bio u maglici vodene pare, ko u onoj reklamibang. Nisam smjela otvoriti veliki prozor u boravku jer bi mi susedi pozvali vatrogasce kad bi se ta bijela izmaglica počela «dimit» kroz isti. Ko da im nije bilo dosta kad sam pred 2 tjedna prozore prala na visini od 15m iznad zemlje. Vriskala sam svaki put kad bi morala ispružiti ruku izvan okvira sve dok mi dragi nije zabranio pranje vanjskih stakala.
«Ionak nam susedi vire nutra, a mi po vrućini paradiramo u top i bottom lessu. Bolje nek su zmazani prozori da nekoga još herc ne strefi!?» reče On, šeretski se smijući.
«Ne strefi te herc nego herčani udar» pomislih ja.
«Ne strefi te herc nego herčani udar» rekoh, na što me na pod oborila salva Njegovog smijeha. «BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAAA».
«Ti mene nikad ne shvaćaš ozbiljno» nadurim se ja.
«Ma, shvaćam HAHA ja tebe, HAHAHAHA, zato se HAHAHA i smijem, HAHAHAHA!»

I sad ti budi ozbiljan/na. Svašta.


Post je objavljen 25.07.2006. u 21:50 sati.