Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thephoenix

Marketing

Godišnji

Eh, eto ... toliko razmišljao o tome i iščekivao ... kad napokon -došlo! Odlazak na more. Ne veselim se toliko moru kao moru, ako shvaćate ... nego više kao pojmu. Kad tamo dođem, definitivno ću znati da je sva strka i frka gotova i da je iza mene. Mogu se uistinu odmoriti i uživati. Nije da nešto obožavam more i ljeto, ali ove godine je stvarno dobilo novi smisao i u njemu vidim taj simbol odmora i prelazak u novo razdoblje. Drago mi je da ću moći to podijeliti sa meni dragim ljudima i da će sve to ispasti onako kako bi mi to želili. Sve sitnice i nebitni detalji neka se ostave postrani, a u prvi plan neka dođe ono što je najbitnije ... opuštanje, zabava, ljudi ...

Svima koji idu na more želim lijep provod. Svima koji su se vratili želim lijep provod. Svima koji ne idu nigdje želim lijep provod. Jer, nije bitno gdje ste ... bitno je da okrenete stvari u svoju korist. Nije bitno da li ste u Zagrebu, Varaždinu, na Pagu ili Bahamima. Nađite nešto za sebe ... zabavite se i uživajte.


Da ne bi prekršio obećanje i ostavio Vas praznih ruku. Prije nego što odem, za 3 dana ... objaviti ću Vam "Bal vampira". Znate Vi koji ste me čitali ... priča koja je osvojila nagradu i otkrila mi moj svijet. Pa kad se vratim (za nekih 3 tjedna) očekujem komentare ... i kritike, naravno!

Budite mi živi, zdravi i blagoslovljeni ....



My Blessings .... jančii alias SaTAn

Photobucket - Video and Image Hosting

Post je objavljen 25.07.2006. u 19:02 sati.