Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brokensword

Marketing

Metalcamp osvrt broj jedan.

pa evo u kratko:

imali smo raspad na prvoj pjesmi kaj smo svirali kaj bi i gluhi čovjek čuo, ali imamo dobar razlog, naime, netko je UKRAO bubnjarski stolac na bubnjevima na TALENT STAGEU, pa je naš bubnjar morao bubnjati na stolici plastičnoj te mu je noga od te stolice pala sa stagea i nasto je zajeb, ali odradismo pjesmu do kraja,

sveukupno smo ih svirali 4, što starije što novije, i ostale 3 pjesme su točno odsvirane kako su zamišljene,

čitava stvar na Talent stageu je kasnila oko 25 min zbog nedostatka CALIBAN-a kaj su zaglavili na granici, i da sve bude jos bolje meni počeo pucat glas.

ali unatoč svega, zaključili smo unutar benda da je svirka dobila pozitivnu ocjenu, a po komentarima tamo prisutnih ljudi, oko 300 njak, smo im se dopali.

Ovim putem htio bih se zahvaliti svima koji su nas podržali kupivši karte od nas za MC, i omogućili nam da tamo nastupimo.

sad malo pozitvne strane:

Uskoro ce biti objavljen interview i recenzija našeg dema (snimamo ga opet) u engleskom METAL HAMMER-u, jer nakon nastupa je došla jedna dama mlada kojoj smo se jako dopali i dogovorismo intervju, a i mali intervju sa ekipom sa OTV-a iz metal music chartsa kojima se isto zahvaljujemo, a isti će biti na OTVu na METAL MUSIC ČARTSU u rujnu 2006.

update i slike će bit uskoro.

neda mi se pisati više sad.

Post je objavljen 25.07.2006. u 14:56 sati.