Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stokocrkni

Marketing

**So happy together**

haj helou ljudovi.
Neman pojma koji qurac radin sad,u 4 ujutro budna,valjda je to zbog straha od CT-a koji me čeka za 3 sata i 51 minutu.(odbrojavanje je jos u tjeku,jelde.)
Inace zivot je najs...
Solaris mi je dopizdija u svakon smislu te rici pa se trudin tamo prebivati sto manje,a vise san u Vodicama,Murteru,ma svugdi daleko od rutine.
Dane provodin sa dragin i sa mojin psihofrikomanijakušama,moglo bi se reć da sve ide kako bi tribalo ić.

Kad smo već kod toga,idemo valjda na Žaboričku feštu.Kažen valjda,baš smo se bile Šnella i ja dogovarale al onda ostaje upitna Martinska (Punk fest,not my style al opet puno pijanih ljudi+underground muzika+ostajanje do zore=najs dan),koja nam je važnija pa ćemo valjda otić samo tamo...We will see.
U subotu nas nema u gradu jer je nekim čudom pa neuobičajeni dogovor o noćnom kupanju.I bolje,grad je (p)osta smeće.Iako uz određene supstance nikad nije dosano al o tom potom.

Nadalje,čudno kako neke osobe imaju tako rigidne moralne kodekse i tako uvriježena,stereotipna,ruralna razmišljanja.Znan da se ta osoba X ode neće pripoznat jer je vjerojatno zaokupljena razmišljanjem o SEBI I SAMO SEBI i naravno,razmišljanju o tome kako bi mogla po nečemu biti bolja od drugih.Al neće.Jer ona je samo jedan.....Kako bi to rekla.....Kumpir.
Zvuči bolesno ali da se skjužit.Minijaturo jebena.Fak of.

Dosta bijesa i kivnosti,vrime je da priđemo na interesantniji dio posta.
I gluplji dakako.
THE SLIKA:
Hm da.Cekajuci smrdljivi bus za Solaris...Ne,los pocetak.Ukratko,stella je upala u grmlje na stanici.


That would be all.Sad iden popit petu kavu.
Do pilanja.


Post je objavljen 24.07.2006. u 04:06 sati.