Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Dosta je bilo odmora


Iako ovih dana u Uskoplju vladaju tropske vrućine na sportskim terenima je vrlo živo. I ove godine, deseti put po redu, održat će se turnir u malom nogometu "Uskoplje 2006".
Organizator je, dakako, HNK "Sloga" čiji sve malobrojniji članovi nastoje svim silama održati ne samo prvu momčad nego i ovaj malonogometni turnir koji je stekao zavidnu razinu. Malonogometno igralište srednje škole "Uskoplje" je presvučeno novim slojem asfalta, te je igralište prošireno i produženo.
Naravno, svake godine problemi su isti. Da bi osigurali kvalitetu i nastup momčadi iz susjednih gradova moraju se osigurati i adekvatne novčane nagrade. Tako su za ovogodišnji turnir predviđene novčane nagrade u iznosu :
· prvo mjesto 4000,00 KM,
· drugo mjesto 2000,00 KM, i
· treće mjesto 1000,00 KM

Svake godine je sve teže naći sponzore ove sportske manifestacije. Turnir, kao uostalom i natjecanje Sloge, podržava izuzetno mali broj privatnih poduzetnika. Do sada su novčanu pomoć obećali : "Paloč" d.o.o.; "Sičaja" d.o.o.; "Podovi" d.o.o.; i tiskara "Humac". Skromno, (čitaj : Žalosno), zar ne?
Da financije nisu i jedini problem pobrinuli su se "stariji" nogometaši Sloge jer i pored svih nastojanja organizatori ne mogu osigurati niti jednog suca.

Rok za prijavu momčadi je do 24. 07. ( ponedjeljak), do 18 sati kada će se izvršiti ždrijebanje skupina. Kako organizatori očekuju i ove godine će nastupiti, pored domaćih momčadi, i momčadi iz Jajca, Rame i Bugojna.



Post je objavljen 23.07.2006. u 21:54 sati.