Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Dođi i uzzzmi me... ;-)

"I svakog puta kad te vidim, divljenje moje izazivas,
i sto te vise ovdje gledam, sve vise zelim gledati te.."
(Calderon da la Barca)

Evo da se maknem od šogora koji me naziva vjevericom.. =) i koji je uvjeren da ja volim žene :-))))
Dakle, slijedi uobičajeni opis vikenda...
Paradiso.. pa M.. pa American d.. =)
Monika, Martina i ja... Kiki je u međuvremenu otišla na Jarun.. (iz sesvetskog kraljevca na jarun?!?)
Martina sjedila s frendovima, povremeno se ubacila Moniki i meni u ritmu muzike =) A nas dvije... pa ovako... ples, piće, ples, zrak, piće, ples... i tako :-) Njoj došao neprežaljeni bivši pa su barem počeli komunicirat ako ništa drugo, tako da sam morala i pazit di je on.. al, ok =) Onda ga je radila ljubomornim (nikad mi je bila potrebna ta taktika ali bilo je zanimljivo gledat ju kako se smješka frajerima koji joj se nabacuju -a bilo ih je doosta- samo zato što Dotični gleda =)
I sad dvojica njenih udvarača non-stop kraj nas, ja ne doživljavam, ona se i dalje smješka, i likovi naravno hoće platit piće, ona kaže šta će, ja neću -hvala... i odu oni i donesu i njoj i meni... rekoh hvala, ali ne.. I sad nagovaranja, a ja neću i gotovo... Kažem nemoj shvatit kao uvredu ali kad kažem da neću ništa pit -to i mislim... tako da idućih 15 minuta morala liku objašnjavat da ja to piće neću uzet, i naravno, moja je bila zadnja! =)) Monika je popizdila, uzela mu piće iz ruke i ostavila za susjednom stolm, a tip ostao šokiran.. ah, jebiga..
Saznala sam i da zračim pozitivnom energijom jer se non-stop smijem =) a kaj da? =)
Al ono ima i imbecila poput lika koji me je zagrlio na Sekinu "Dođi i uzmi me".. riješila ga se i promijenila stih u "odi i pusti meee" =)
Al uglavnom, večer je bila iznad očekivanja a i bilo je lijepo vidjeti Sesvećanina koji to zapravo i nije a koji ne izlazi baš u Sesvete al eto našao se tamo.. Najs siing ju, Lepi ;-)
Na putu prema Americanu nas je zaustavila murja al Martinin šarm sprijiečio kaznu =) samo mu kavu duguje... al glavno da murja radi svoj posao, a ona ide po sestre van =) yeah right =)
Iskreno, ne da mi se sad previše pisat, možda nadoknadim sutra =)
Nedjelja... kod seke.. jedem čips od banane (daa..) i izležavam se =) uživancija...
Pozdravljaaam =)


Post je objavljen 23.07.2006. u 17:16 sati.