Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinwonderland

Marketing

Warninig;keep out from my happy days

Dugo nisam pisala. Bijah na dofu. Bilo super.Bijah u Zagrebu. Svijetski sam putnik.
No,
Tužna sam. Jako. S desnog krajnika angina je našla načina prebacit se i na lijevi unatoč antibioticima. Dakle, em nesmijem piti opet nekih dva tjedna (što i nije tako loše s obzirom da sam jučer bljuvala kraz prozor sobe), em se nesmijem ljubit, em će mi sad garant izvadit krajnike (ionako su mi se stalno prijetili, đubrad). Sad se sama liječim propolisom, sutra ću u bolnicu, znam već dobro što će izaći iz usta majke moje:"to ti je zbog Velike". ili:"To ti je zato što si jučer vratila mokra kući"
A vratila sam se mokra jer smo Sly i ja valjale u pijeni. (Baš je zakon ta pjena. To bi ja imala u dvorištu taj strojček koji je radi).
Idem na more prvog s Ratkom koja je jučer iskusila čari istočne Metropole, i kaže da joj je bilo super. I da je ekipa luda. I da joj svi mogu konkurirat duljinom kose smijeh


Ovaj post je trebao biti bijesan i o tome kako ljudi neke stvari krivo shvaćaju i o tome kako ne želim oko sebe ljude koji žele ubiti moje euforična faze, ali se bijes nekako istopio. Možda drugi puta.

Post je objavljen 23.07.2006. u 16:51 sati.