Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cankareva

Marketing

...30, točnije 40 u hladu...jejejejejeeeeee...

Heh ne veselim se ja to nego tako ide jedna pisma!!!
Svitu moj ove vručine su za poludit, i jedina dobra stvar je šta je jučer more bilo jako toplo i šta me najviše začudilo jutros je bila oko 10 h DESET sati takva magla da je to nevjerojatno. Točnije nije to bila magla nego nešto drugo(susjed mi je rekao kako se to zove ali sam zaboravila) uglavnom to NEŠTO nastaje usljed velike vručine kada more isparava i još treba bit bonaca da bi se to napravilo!!!!
Ja nisam mogla vjerovat da u 10h ujutro ja ne mogu vidit jedrilice u vali...
Jučer je more bilo toplo, a za danas neznam jer sam popodne spavala od 13.30 pa do 18h. Uh šta sam se naspavala, ali mogu ja još jer sam bila skroz iscrpljena samo šta susjedino dijete od jedno 4 godina, ako ne i više staljno stenje, ali ja razumim kad mala djeca plaču, ono oni ne mogu govorit zato plaču, a ovaj mali svako malo neki kurac stenje. Ono iskužajte na izrazu ali kad je tako, razmaženo malo derište!!!!
Tako da me on probudio i naravno pošizila sam!!!namcor
Sad pržim dosta cd-a jer nemam ništa nove muzike!!Pa dok to traje ja malo surfam, pišem post, posjećujem blogove, komentiram....
Evo baš je do mene na kompu sjeo jedan tip koji je tu svaki dan. Zaključili smo da je čeh. On je več 4 dan u istim hlačama i po dva dana ne mijenja majcu. Ovo je več 4 dan a promjenio je dvije majce, ali iako žvuči gnjusno to s majcama čovjek ne smrdi!!!! Nije nikakav lipotan, ali ima PRAVE MUŠKE RUKE!!!! uh kako volim vidit tipa s dobrim rukama!!!!
Hehe ja ih se tu u kafiću nagledam svaki dan...jao kakvih macana tu sve prođe....uh začudili biste se!!!
Malo sam posjećivala blogove i mnogi su zapustili svoje preko ljeta...nekima još stovje postovi od završetka škole....ja pomalo komentiram, ali svaki blog na kojem budem ostavim komentar na svaki post, ono ako sam već bila prije na blogu i ostavila koment, a taj netko od tada nije napisao novi post ne ostavljam koment kad ga već ima!!!!
Kod mene nema nikakvih simpatija a još manje ljubavo...jednostavno me ne puca to odavno...mislim ima macana u kafiću koji mi se jako svide ali jbga kad oni tu budu tjedan, najviše dva!!!
Ali mojoj priji cvatu ruže. Ona je inače iz Zagreba i tu je na svakim praznicima. Ono tu imaju kuću već godinama, i uglavno na svcakim praznicima bude s jednim tipom za kojeg uopće nije baš marila, ali sad kad je došla na Vis na ljetne praznike tip je nije ni pogledao i baš tad, ZAMISLITE, ona se toliko zaljubila u njega da sam ga ja morala slikavat(da ona ima sliku) i na taj način izludila!! I jutros mi prije posla zazvoni mog u 6.45. Inače me na tu uru zove tata da me probudi ali ovaj put me to zvala ona s materinog moba. Napravila je prinočušu i baš tad došla doma i sva sretna me nazvala da mi priopći da je bila s njim i najvažnije je to šta on nije bio pijan...JO0J KAKO SAM SRETNA ZBOG NJE!!!!
Heh vidite, ko čeka taj i dočeka!!!!
Pusa.....kiss

Post je objavljen 22.07.2006. u 19:20 sati.