Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ronaldoija

Marketing

Englezi ostaju bez pratnje supruga i djevojaka

Nakon što su se u Njemačkoj proslavile brojnim ispadima supruge i djevojke engleskih nogometnih reprezentativaca dobile su crveni karton od Engleskog nogometnog saveza (FA) i ubuduće će im biti zabranjen pristup hotelu u kojem će biti smješteni igrači

Image Hosted by ImageShack.us
Cheryl Tweedie (lijevo) i Victoria Beckham

Čelnici saveza su poludjeli zbog razuzdanog ponašanja 'WAGsa', kako na Otoku zovu supruge i djevojke igrača 'gordog Albiona'. Djevojke su preko dana vrijeme provodile u šopingu, dok su cijele noći provodile na raznim partyjima. Posebno su bile raspoložene u Baden-Badenu, gdje su za tri tjedna u hotelu napravile račun u iznosu od 250.000 funti.

'Kada vidite taj podatak ili pak da je 10 žena u svega sat vremena šopinga potrošilo 65.000 funti, normalno da se štedljivim Nijemcima dizala kosa na glavi', piše ugledni Times.

Čelnici FA smatraju da su djevojke englesku ekspediciju na Svjetskom prvenstvu pretvorile u cirkus i da su napisi i fotografije iz engleskih i njemačkih novina samo opterećivali igrače. Posebice što su neke nakon pijanki po noćnim klubovima zvale nogometaše i u četiri sata ujutro.

'Ne možemo zabraniti engleskim reprezentativcima da slobodne dane provode sa suprugama, djevojkama i prijateljima, međutim njihov zajednički dolazak u mjesto gdje se nalaze njihovi muževi od danas je najstrože zabranjen', poručio je novi engleski izbornik Steve McClaren.

p.s.a ka sad su one englezice paaaaaaaa mogu ''kidat'' lovu kako hoce......pa isuse mili...ako si vec otisla na SP.....onda uzivaj u utakmicama...a namoj trosit lovu za koju ti se decko il pak muz znojio....
O bozeeeeeee ne znas ko je gluplji....zene nogometasa.....il pak nogometasi.....

Post je objavljen 21.07.2006. u 18:35 sati.