Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/badbehaviourri

Marketing

innerpeace=)

napokon-sretna sam!!! vec mi se dugo nije dogodilo da me jedna mala, obicna sitnica razveseli.....i to nakonsto sam cijeli dan provela razmisljajuci o ruznim stvarima....bas sam ispunjena nekako, neobican osjecaj....
ne znam kad mi je tako bilo zadnji put.....

Image Hosted by ImageShack.us


zasto je ljudima, pa i meni, tako tesko zamislit svijet gdje sitnice uveseljavaju covjeka, upotpunjuju mu dan, raspolozenje,ma sve sto stignu....?

odmah cu se prekinut, dosadna sam sama sebi s tim neprestanim pitanjima....kao da netko ima odgovor na njih....mislim stvarno....ono....

da nastavim.....=)

bila sam ovaj weekend na pagu.....bilo super....nisam radila nista sto nisam smjela, ponosim se sama sobom..... SAMO RECI NE!!!! i odmakni se!!!
to je moj recept......nejebica ne bi trebala bit problem, dragi moji navaljivaci.....SAMO RECI NE!!!!!----drogama, alkoholu i ljudima koje ne poznajes.....SAMO RECI NE!!!!!

Image Hosted by ImageShack.us


uglavnom......da......gdje sam stala?

malo sam visoko.....posljednjih par dana, tjedana.....svida mi se.....nos u oblacima, atmosfera u kosi.....

Image Hosted by ImageShack.us

volim sebe i sve oko sebe....ljude koje me u zdnje vrijeme ponovo okruzuju....i one koji su me okruzivali cijelo vrijeme, koji su uvijek ovdje, u billo koje doba dana i noci, osim jutra.....=)





Post je objavljen 21.07.2006. u 03:10 sati.