Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maleni1986

Marketing

Saga o curama 2 - povratak crvenih

Evo, da napišem i nastavak sage o curama



Jednoj od tih cura nedavno je bio rođendan i dobila je poklon koji je već dugo, dugo htjela, i kojega nikako nije mogla naći (pa kako i ne bi, pa ja sam ga našao u samo dva dućana i to jedan u Sloveniji i jedan u Švedskoj) a ona ga tražila samo u Hrvatskoj.

Rekla mi je samo kratko: "Hvala, al nisi me bas morao slikati dok sam jela!"

A kasnije, kada sam išao na ispit, čuo sam od jedne zajedničke prijateljice kako se svima hvali kakav je lijep poklon dobila i kako je oduševljena, i ono, puno priča o tome, jer sam je stvarno iznenadio.



Al vidi curu, neće nikada ništa reći izravno, meni sigurno neće reć da je oduševljena i da sam je iznenadio.

Također, cure pribjegavaju često jednom jakom oružju, a to su oni tajanstveni smiješci, kod kojih se osobe suprotnog spola pitaju: "Pa koji joj je sad, kaj si misli", a ako pitaš, možeš dobiti brdo odgovora, ali se svi mogu prevesti na ovaj: "Neću ti reć!"



Pa si sada misli. Hej, al kad je opet pitaš, nasmije se još slađe, ljepše i sve naj, i onda se moraš i ti smijati. A onda, shvatiš, da si otkrio kako ta cura lijepo može izgledati, kada se onako, tajanstveno nasmije, kada te zeza, kada nešto taji.



I kada malo prospavaš, shvatiš kako ti je onda najljepša i kako je takvu želiš češće vidjeti, al nažalost moraš shvatiti da onda uz to dolazi i još nešto, što vjerojatno nećeš nikada saznati, ili možda hoćeš, ali onda nekada i shvatiš kako je bolje da nisi saznao.



I na kraju ovoga posta, evo, uspio sam nakon duge potrage naći i crvenokose sa smiješkom.
Naravno, one koje smijem objaviti, ja bih vam pokazao i neke druge, al bojim se onda za svoj život :-)



P.S. Nije sigurno da je ovo kraj. Ako producent odluči da se isplati, radit će se nastavak


Post je objavljen 20.07.2006. u 21:03 sati.