Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pipipiaf

Marketing

Latvija i Zapad

Napravila sam onako kako sam se osjecala, a osjecala sam se shodno onome kako sam sanjala pretprethodne veceri: fabula sna vrtjela se pretezito oko neizbrojive kolicine velikih, ogromnih Gregor Samsa zohara koji su plazili po meni. Pa sam si rekla: ajde, stara, vrijeme je da promijenis krevetthumbup.

Trenutno sam u Rigi, kod prijatelja Gatisa: divota jedna od covjeka. Vodi me veceras u vikendicu, nedaleko Rige,"da se odmoris od grada", htjela sam otici odmah sutra, cim dobijem vizu u zep - ali Gatis se odlucno protivi. Nema sanse, on radi party u subotu.

Ruska ambasada - ne znam vise je li to sve zajedno meni previse dojadilo, je li mi kapa puna ili vec odavno prepunjena - ali ne ide mi s Rusima. Danas sam se rasplakala - i tek onda su pristali uzeti moje dokumente (nemam "privremeno boraviste u Latviji"). Ja ne znam vise tko tu koga zaj*****, ali ja se vracam doma SKORO...njami

Put je bio dug, skoro 13 sati vlakom, ali za razliku od puta do Moskve: ima se kupe, teta stjuardesa pomno pazi da je voda ivancicama u vazi na ulazu redovito mijenjana, ponudi se kava i caj - no ne tjera ih se pod nos... Put prolazi stoga brzo.

Javljam se sutra - uspijem li doci do interneta, ne uspijem li - pisemo si kada se vratim (vjerojatno tek u ponedjeljak)!

Pusa, trcim do Gatisove vikendice,
pipi_piaf

Post je objavljen 20.07.2006. u 16:31 sati.