Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zazemljane

Marketing

Ako imaju superiorniju tehnologiju, zašto neprijateljski vanzemaljci jednostavno ne preuzmu planetu?

Is strateških razloga, njihova invazija je dulji proces, nije kao jedno jedino "iskrcavanje" kako bi se moglo očekivati. Ovo drugo bi se moglo dogoditi kao finalna stvar jednom kad se već prva faza ostvari i spiritualno uništi ciljanu populaciju. Tu je mnogo problema sa otvorenom invazijom koja bi koristila samo fizičku silu. Povijest je pokazala kako su vidljivi tirani vidljive mete i brzo padaju ako se pokazuju prije nego što se totalna kontrola prije toga ne ostvari. Pametniji tiranini ostaju skriveni i mudro manipuliraju populacijom prije nego što je pobjede i porobe.

Svemirski tiranini postoje i osvajaju čitave svjetove koji postaju njihove kolonije. Preuranjena invazija onih koji bi nas htjeli porobiti, vodila bi do konflikata koji bi prijetili izvorima radi kojih su oni došli da bi iskoristili: Zemlja i njezino stanovništvo. Oni preferiraju da se mi svojevoljno odreknemo nas samih i planete, sa najmanjom dozom otpora. ( Pravilo o slobodnoj volji? Karma? ) To se jedino može dogoditi pod okolnostima u kojima mi, po prirodi, uopće nismo svjesni i ne vidimo njihove planove. Priprema takve prevare zahtjeva mnogo priprema. Zato su oni izabrali skriveno i strpljivo manipulirati ljudskim društvom radi postizanja tog krajnjeg cilja.

Njihova preferirana metoda subverzije je kreiranje elite među populacijom koja radi prljavi posao, orobljavanje ostalih. Ono što mi znamo pod "tajnom vladom" je okultna tehnokracija koja se sastoji od tih elitnih ljudi. Tajna vlada koristi tehnike metode problem-reakcija-solucija da bi "podesila" svjetske konflikte kao izgovore radi kojih bi se ostvario "Novi svjetski poredak", jasan globalni totalitarni režim koji bi isključio bilo koji potencijal za otpor i osigurao Zemlju za laganu prilagodbu za vanzemaljsku vladavinu.



Post je objavljen 20.07.2006. u 14:36 sati.