Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/yavanna

Marketing

Najdrazi filmovi

Super mi je kad ljudi za najdraze filmove uvijek stavljaju "cool" klasike, jer bi im to trebali biti ti kak ti najbolji.


Istina, kao sto mi je ipak najobicnija crvena ruza, ma koliko bila isfurana, kad si dobro promislim ipak najdrazi cvijet, tako nemastovita i totalno out medju meni najdrazim filmovima nalaze se:
Prohujalo s vihorom, Moje pjesme moji snovi, ali i Annie i Plesaci prvog reda.

Koliko god cijenila dobre filmove od ovih ne mogu pobijeci.

Neki dan sam bila u videoteci u potrazi za starim supermenovima. Kad zema ki veli da nema toga da se nisu ni snimali. Gotovo mi je doslo da ju bahatu klepim po glavi na njenu reakciju kako to sto sam kolekciju istih vidjela u videoteci Dambo. Doticna se izjasnila da su to sigurno kopije i da valjda ona zna.

Blitz, sve zna.. Katastrofa.
I tako danas sam odlucila malo prosvrljati netom i naci dokaze da postoje dvd-ovi doticnog supermana. I nasla. Od prve serije Adventures of superman iz (1952), Starring: George Reevs, Phyllis Coates, preko prvog filma Superman - the movie, (1978) Starring: Marlon Brando, Gene Hackman i Superman II (1981), Starring: Christopher Reeve, Gene Hackman, sve do Smallvillea (2001).

Ce ona meni da toga nema. A kako sam htjela gledati SUPERMANA.

Istina, na smo kraju gledali, takodjer stariji film, a i dobar Let iznad kukaviceg gnjezda, prav za prav, nije ni to lose.

Ne znam da li se tko sijeca, ali imam nekome potrebu to reci, jucer sam bila u King crossu i nasla sam dvije slikovnice (u trvdom uvezu) MAJA. :) (ne pcelica maja). I to Maja u planinama i Maja na selu.

Post je objavljen 20.07.2006. u 14:21 sati.