Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nib

Marketing

me is back...

...u novom ljetnom izdanju i sexy formatu (stagod to znacilo) sa cvjetnim uzorkom i crvenim tockicama na prugastoj podlozi.

dosta je vremena proslo od mog zadnjeg posta - probat cu skratit pricu: skola je zavrsila. sto se mene tice super, a ako se nekom ne svidja nek pati, sta cu mu ja. onda je uslijedilo par tjedana izlazaka i ucenja za prijemni....koji je prosao dobro i postala sam kolegica. ferovka. he he :)) u medjuvremenu sam se dogovorila s frendovima za more i sve je bilo super. no nije dugo trajalo...

naime, dosao je buraz. na deset dana. mislim, nemam ja nista protiv njega, da se razumijemo. dapace, simpatican je on momak. ali, kad je on tu cijeli zivot u ovoj familiji postane kaos u kojem ja nekako uvijek izvucem kraci kraj. cijela familija pokusava godinu dana strpati u tjedan ili dva. a to, mislim da smo svi vec shvatili, ne ide. u teoriji mozda, ali u praksi nikako. i tako on postane centar svijeta a ja se trudim sto je vise moguce izbivati iz kuce. bolje i to nego usred ljeta kad je temperatura 35 u hladu kuhat ajvar kojeg ionako ne volim.

no, razumijem ja i svoje starce. mislim, ipak vide svog sina mozda mjesec i pol dana godisnje. ja ih ovdje gnjavim barem 350 dana svake godine. to je zapravo prokleta situacija. kao ona biblijska prica o ocu koji je nasao svog izgubljanog sina. dvosjekli mac. kaj god da napravis nije dobro.

zato sam se ja ovog ljeta pobrinula da se sto je prije moguce poberem na more. dakle, putujem sutra u 10 ujutro. he he, jedva cekam. :) dobro, zapravo me opet uhvatila ona predputna faza kad bi najradje ostala doma jer mi se ne da spremat stvari, prat i peglat robu i pazit da ne zaboravim ovo ili ono. no srecom, ovaj put ne idem u nekakvu pripizdinu usred sume pa cak i da nesto zaboravim mogu to kupit u prvom (ili drugom) ducanu...

...nah-nah-nanny-boo-boo... :)

Post je objavljen 20.07.2006. u 11:55 sati.