Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pictureofmylife

Marketing

NAGRADA ZA NAJGLUPLJU/NAJGORU OSOBU NA SVITU

Kako bi se ubila sada!!!!!!!!!!headbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbang
Sisterici mi je rođendan a ja odbila ići s njom i njenim društvom vani....Zašto?! Nemam pojma! madmadmadmadmadZato što je ona starija od mene 8 godina, zato što će izaći sa svojim društvom koje je isto otprilike toliko starije od mene, zato što imaju svoj smisao za humor među sobom koji ja uglavnom ne kužim, zato što se nekad dogodi da se malo došaptavaju- neke osobne stvari koje možda nisu za moje uši,pa nemam više 2 godine! zato što.........NEMAM POJMA!!!blablablablablablablablablablablablablabla Samo znam da sam glupa! Najgluplja osoba na ovom svitu! Najbezobraznija!Najgora sestra koja postoji na ovom planetu!!!
Sestra mi napunila 25 godina a ja da neću s njom vani! Pa bi li to iko normalan napravija??????!!!!!!!!!
Ali sad je gotovo....Vrime se ne može vratiti....nonono
Sister znam da ćeš čitati ovo i da ti se sigurno neće sviditi ali što ja mogu, moram si olakšati dušu kad me niko ne kuži!
Ljudi moji, ja vam nit pijem nit pušim! Priznajem, probala sam cigaru jednom- dvaput (tetka dala kad sam bila mića....zujo) ali alkohol nisam nikad stavila u usta i nemam nikakvu potrebu za tim! Jednostavno nemam, pa sad vi govorite što oćete! Ne kužim kako se neko može opijati i opijati bez prestanka....Zar ne kuže da samo prave budalu od sebe? I koji je užitak posli rigati? Zar je to tako dobro? Brate, znala sam ja imati te Rigoletto predstave kad sam bila bolesna i ni malo mi se nije svidilo, pa zašto bi se opijala i onda to proživljavala?!
OK, ovo nema neke prevelike veze sa onim što sam tila reći ali stvarno me zanima odgovor na to pitanje!
Dakle, da sam otišla....sister se davno nije vidila sa svojim društvancem i ja bi se osićala ka neki uljez, skroz jadno zato što bi one pričale o nekim temama meni nepoznatim! Onda bi ja naravno šutila cilo vrime, jer što mi drugo preostaje...?
E, a onda što bi bilo, pošto sam ja te čudne naravi iz te šutnje bi se razvila dosada a iz dosade....kaos! Šutila bi i kad bi me neko nešto pita ili bi odgovorila sa samo par riči. Ne znam zašto sam takva niti kad sam postala takva! To me živcira i znam da živcira ostale ali jednostavno ne mogu utjecati na to! (Ko prizna pola mu se prašta, ha? Jel to i tu vridi?)
Ali tu ipak mislim na svoju sistericu jer da sam otišla s njom i društvom, sve bi se to dogodilo a onda bi se na kraju nas dvi lipo sestrinski posvađale, ja bi bila još gore raspoložena a sisterica- pa njoj bi uništila njen dan!!!

Ne virujem da je ovo iko pročita do kraja...ali uopće mi to nije bitno..ja sam sebi olakšala dušu, samo mi je to tribalo. Nadam se da ubuduće neću biti baš tolika glupača kolika sam sada! Stvarno se nadam nekoj promjeni!headbangheadbangheadbang
Ne znam na što ovaj post liči.....ne da mi se ni pročitati što sam sve izbrbljala tu...Idem ća!bye


Post je objavljen 19.07.2006. u 19:01 sati.