Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leb

Marketing

LeBron James


welcome to the space jam by you tube

LeBron James je rođen 30.prosinca 1984.godine u Akronu,Ohio.
Njegova majka Gloria James, je tada imala samo 16 godina. Njegov biološki otac, Anthony McClelland, bio je nezainteresiran za ulogu oca. Gloria je odgojila LeBron-a sama, i do dana današnjeg nosi njeno prezime.

Život je često bio borba za LeBron-a i njegovu majku. Gloria se borila sa osobnim problemima tokom njegovog djetinjstva.Neke od problemima bili su prisutni na temelju smrti njene majke, dok je LeBron još bio djete. Plaćajući stanarinu i vodeći obraćunski posao, Gloria nije bila sposobna voditi stalan posa, tako da su se ona i LeBron često morali seliti iz stana u stan.

Image Hosted by ImageShack.us

Od ranih godina LeBron je pokazao nevjerovatnu zainteresiranost i instikt za košarku.Gloria mu je dala mali obruč i loptu kada je bio dijete, i sam je sebe zabavljao iz dana u dan sa tim igračkama. LeBron je također imao gene potrebne za dobru košarkaškog fenomena.Iako Gloria nije bilo osobito visoka imala je rođaka koji su bili dosta viši.

Pokretnica u LeBron-ovom nomadskom životu dogodila se kada je upisao osnovnu školu. Osramoćen svojim kućnim životom, nije lako stekao prijetelje.I sama pomisao da mora biti dobar u školi, koncentracija na učenje je bila teška. Pronašao je rasterečenje svojih osjećaja i inteligencije u sportu. Ragbi i košarka su mu bili najdraži.Njegov je junak bio Michael Jordan.

Image Hosted by ImageShack.us

Za LeBron-a još jedna prednosti življenja kod Walkersa je bilo njegovo prijateljstvo sa Frankie Jr. i sa četvero ostalih dječaka; Sian Cotton, Dru Joyce III, Willie McGee i Romeo Travis. Oni su sastavili sjajnu košarkašku ekipu.

Image Hosted by ImageShack.us

LeBron i Dru, koji su igrali kao glavni šuteri, postali su ekstremno bliski prijatelji.Zapravo, kad je LeBron imao 12 ljetovanje je provodio živeći sa Joyceovom obitelji...

Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 19.07.2006. u 14:32 sati.