Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubuleje

Marketing

AGENCIJSKA VEST

Photobucket - Video and Image Hosting

Sta se tacno desavalo u taboru Bubuleja pred sam pocetak nedeljne utakmice sa Duvanikom i dalje je prekriveno velom tajni. Nadležni u klubu nemi su na učestala pitanja novinara, ali kako saznajemo iz pouzdanih izvora koji su nas zamolili da ostanu neimenovani, do sukoba je došlo zbog pokušaja angažmana „jednog vrhunskog internacionalca“ (tako su nam naveli). Kako stvari stoje, izgleda da je deo uprave želeo da izađe u susret zahtevima borda sponzora koji proporcionalno uloženim sredstvima nikako nije zadovoljan rezultatom kluba u protekloj sezoni – 5. mesto. Ova grupa ljudi zahtevala je jaču zastupljenost u vođenju klupske kadrovske politike, ali im se suprotstavilo tvrdo bubulejsko „Atletik Bilbao“ jezgro koje podržano dobrim delom navijača insistira da se prestane sa politikom dovođenja igrača kojima matično prebivalište nije na levoj strani Bagljaša (gledano kada se ide iz centra grada). Čini se da je pobedu odnela ova druga struja, ali to će sigurno imati za posledicu distanciranje nekih dosadašnjih klupskih sponzora što će se sigurno odraziti i na mogućnosti ovog tima da se ponovo bori za titulu u tek započetoj sezoni.
Naši insajderi su pominjali i neka konkretna imena ali su nas zamolili da ih za dobrobit Bubuleja ne objavljujemo u javnost.
Sve će sigurno biti mnogo jasnije i transparentnije posle vanredne klupske skupštine koju je, koristeći svoje pravo, sazvao za 22.07.06. kapiten O’Bibok. Na dnevnom redu će se sem tačke o trenutnom stanju u klubu i klupskim finansijama biti i pasulj sa kobajama, kao i tačka o novim klupskim dresovima.

Preuzeto od Bubulanjug-a



Post je objavljen 19.07.2006. u 12:43 sati.