Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Naočale, Gloria, Colonija i Bregović

Evo i obećane sličice mojih novih naočala. Sviđaju mi se, i još za razliku od prethodnih imaju taj antirefleksni sloj i sloj protiv ogrebotina.

Nju naočale

Saznala sam da će sličice sa "Zlatnog lava" biti objavljene u Gloriji. Od dvadesetak ponuđenih, izabrali su šest. Nema me na njima, ali su mi svejedno drage. Proteklih dana bio je po članak u Metro Istri i La voće i povrće ("La voce del popolo"). Osim svakodnevnih osvrta na Festival u Glasu Istre. Dojmovi se polaku sliježu, organizatori su vrlo zadovoljni. Dogovaramo se naći jedan dan na neobveznom druženju i podvući crtu pod ovogodišnja zbivanja. Drago mi je da sam bila dio svega ovoga. Uskoro počinju pripreme za slijedeću godinu.

Vrijeme nas i dalje služi. Posljednjih par dana prava je milina spavati, ugodno zahladi noću. Malo me ljudi čudno gledaju u majici dugih ili poludugih rukava, kad u podne prođem gradom, ali ujutro je super ugodno u takvoj kombinaciji. U pol 9 sam u radnji, pod klimom i na kamenom podu. I opet mi nije prevruće. Jedino me onda u podne opali zvizdan u glavu i leđa. Vakula i kompanija kažu da stiže još jedan val vrućine. Neka, samo neka ne pada kiša.

Danas u Umagu Colonija ima besplatan koncert. U subotu gostuje Goran Bregović. Pošeremetili su mi se planovi, ne idem. Uz to, čula sam da je upad 140 kn. Trebala mi je za vikend doći vjenčana kuma, s kojom bih i otišla. Isplanirala sam to lijepo. Starija Potočnica ima u 19 h nastup na stadionu u Stella Marisu. Odemo svi tamo, a nakon što završi nastup, tajo pokupi dječicu i odu doma. Kuma i ja ostanemo na koncertu. Sad mi se ne ide samoj, a netko bi trebao i raditi. Tako otpao Bregović, i njegova glazba za vjenčanja i sprovode. Svirat će nekome drugom...

Post je objavljen 19.07.2006. u 09:17 sati.