Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/critics

Marketing

POSTER DESIGN CONTEST

UPDATE, 6. kolovoza

Uskoro kreću nove kritike jer je već u pripremi nekoliko novih postova, a nižu se filmovi i serije koje ću gledati. Neke od kritika su naprimjer novi blockbuster i najveći hit ljeta - 'Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja', unatoč tome što sam na nekoliko blogova naišao na kritiku tog filma te nova serija koja je zbog svoje šokantne rekordne gledanosti već nakon 6 prikazanih epizoda dobila i 2.sezonu - riječ je o 'Kyle XY'.

Također, s današnjim se danom zatvara Poster design contest a pobjednik je.....:

3.
SPIDER-MAN 3!

Dakle, po vama je najefektniji, najljepše osmišljen i najbolji poster pod rednim brojem 3 - teaser poster jednog od naiščekivanijih blockbustera 2007. godine, koji u kina, točnije, dolazi narednoga ljeta. Glumačka postava ostaje ista kao i u prva dva dijela, no novost je što će biti čak 3 negativca, a šuška se i o četvrtom! Dakle, Spidey će imati mnogo problema jer će se suočiti sa Venomom, Hob-Goblinom, Sandmanom i, navodno, Mysteriom. Bit će to stvarno jedan zapanjujući film u čiju kvalitetu ni već sad ne sumnjamo, jer Spider-man je ponovno u rukama genijalca Sama Raimia, koji je napravio remek-djelo od drugoga dijela.

Do novih kritika!

___________________________________________

A dok sam ja na 'godišnjem' od pisanja kritika, vi odaberite najljepši poster nekog filma! Prvo sam mislio uzeti u obzir apsolutno sve postere koji su mi u boxevima, ali tako bi svako dao glas za jedan poster i jednoglasne odluke nikako ne bi bilo. :) Stoga sam odabrao samo pet njih, koji su po mom mišljenju originalni, fascinantni, lijepi, zadivljujući...

Dakle, u pitanju su:

1. Poster akcijske drame 'CRANK' s Jasonom Stathamom i Amy Smart;
2. Poster humorne drame 'RUNNING WITH SCISSORS' s Annette Benning, Gwyneth Paltrow, Adamom Baldwinom i Evan Rachel Wood;
3. Teaser akcijskog blockbustera 'SPIDER-MAN 3' sa poznatom ekipom: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco;

4. Poster horor filma 'SAW 3' sa tri odvratna zuba;
5. Poster SF romantične drame 'THE FOUNTAIN' sa Rachel Weisz i Hughom Jackmanom



U komentarima ostavite broj postera ili ime filma kojeg poster predstavlja kako biste mu dali glas. Kada se pojavi prva nova kritika, bit će objavljeno i ime pobjedničkog postera. A vjerujte, to će biti jako brzo jer se ne namjeravam dugo zadržavati na svom odmoru. :) Do onda, pozz!

Post je objavljen 18.07.2006. u 23:01 sati.