Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4lostsouls

Marketing

Evo mene, napokon!!

Evo, people, nakon 20 dana uspio sam na internet!! Ova moja tetka ustvari, uopće nema net, tako da se vjerojatno neću ni javljat više sljedećih... dosta.

Ja sam u Word-u napravio post. I to jako dug post. Trebaše mi pol sata da ga napišem. I stavio sam ga na disketu, ali mi se sada neće otvorit. headbang! Tako da ću probat sklempat nešto na brzinu, jer nemam baš pouno vremena (kod susjeda sam na netu, a on brzo ide ća).

Ovaj Sinj je takva beživotna vukojebina, da ne povjeruješ. Nema koncerata (a ima masu bendova), nema nekog mjesta za izlazke (osim jednog parka)... Ma užahas. I šta je najgore, svi sve ogovaraju iza leđa! Ko da smo u 1. osnovne, a ne srednje! Ali, jebi ga, ne mogu se žalit; spavam do 11-12, doručkujem, gledam tv, ručam (oko 4-5), idem van i opet spavam! Život iz snova! Još da je tako u Puli... Tamo me dječurlija (buraz i sister) dižu iz kreveta oko 8, jer gledaju tv. Onda mi se spava cijeli dan, jer više ne mogu zaspat.

Moram i spomenuti da sam se uspio upisat u medicinsku!! Nego šta. Nakon upisa u prvom krugu ostalo je oko 20 mjesta pa sam upao sa bodom manje. A pazi ovo: prijavio sam se i za geodeta, ako ne uspijem u medicinskoj i bio 12. ispod liste!!! Prag je bio 36 bodova, a ja sam imao 46. Ali onda se većina njih premjestilo pa sam i tamo upao. Ali 12.!

Sada malo o našem bendu: imamo još jednog gitarista! Aha. Onaj Čubra, ako se sijećate. Već je bio u našem bendu, ali ode. I znate šta je najsmiješnije: nekad davno postojaše bend u kojem su bili Rok, Čubra i Kanta. A pošto su ova prva dvojica prešla kod nas, Kanta ostade sam. dead

Se sijećate kad sam govorio o tome da me blog sprijećava da pričam sam sa sobom? E pa sad nemam pristup na net, pa pogodite kako to utječe na mene - blabla.

Bio sam i u Splitu par puta, na moru, i kupah se na bačvicama! To vam je čisto koliko i Mornar, možda i gore (znaju puljani na šta mislim). Ali je, sve jedno, raj za picigin!

Evo, kao šta rekoh, nemam više vremena da pišem, pa se čitamo kasnije! Sretno vam bilo!!!

Kako jednostavnije jesti sa tanjura?


Post je objavljen 18.07.2006. u 17:16 sati.