Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minusiplus

Marketing

Carnetov natječaj za za najbolji hrvatski blog


Rok prijave: 8. 10. 2006.
Otvorene su prijave za Webfestival 2006., natjecanje posvećeno autorima i korisnicima sadržaja na webu kojemu je ovogodišnja tema blog, popularni 'internetski dnevnik', jedan od najraširenijih suvremenih alata za objavljivanje sadržaja na Internetu.
Na Blog Webfestivalu birat će se najbolji prijavljeni blogovi hrvatskih autora u tri kategorije i dvije dobne skupine, izvijestila je jučer Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARnet.
Kategorije su obrazovanje, znanost i stvaralaštvo te putopisi, a u svaku kategoriju moguće je prijaviti blogove koji se vode kroz sve medije - tekst, fotografiju, video ili kombinaciju različitih medija.
Natjecat će se dvije dobne skupine - Blog Webfestival za one iznad 18 godina i Junior Blog Webfestival za mlade blogere, do 18 godina.
Prijave traju do 8. listopada, a pobjednici će biti proglašeni u sklopu CARnetove korisničke konferencije CUC 2006., koja će se održati od 20. do 22. studenoga u Dubrovniku.
Zainteresirani za sudjelovanje obrazac za prijavu i dodatne podatke mogu dobiti na web adresi CARneta, www.carnet.hr/cuc.

Post je objavljen 18.07.2006. u 13:16 sati.