Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/almosfera

Marketing

ECI - PECI - PEC ...

Eci peci pec, ti si mali zec, a ja mala vjeverica, eci peci pec!

Zec Florian bio je najveći zavodnik u cijeloj šumi na Velebitu. Sve ženske životinje (i mlade i stare) bile su zaljubljene u njega. Srna Abelarda čak je osnovala klub obožavateljica.....
Ali naš zec bio je u vezi sa vjevericom Ljubicom. Ona je njega jako voljela, a i on je volio nju. No problem je bio u tome što je zec stalno imao neke ljubavnice. Trenutno je to bila zebra Aleksandra.
Vjeverica Ljubica nije htjela vjerovati da ju njezin Zec vara sa drugim životinjama.
"To nije istina!" viknula je vjeverica svojoj prijateljici kornjači Alfonsini i brzo se uspela uz granu i odskakutala na drugo drvo.
Tamo je susrela svoju tetku, mudru sovu Martu.
"Teta Marta. Kako da znam voli li me iskreno moj zec?" pitala je vjeverica Ljubica.
A sova je odgovorila: "Pogledaj duboko u srce svoje. Tamo je odgovor. Ti ga voliš, a i on tebe. Možda ima neke ljubavnice, al uvijek se tebi vraća- I zato ga ne puštaj, mala moja. Pa taj je završio medicinu na šumskom sveučilištu. pogledaj samo u kakvoj vili živi.... Dobro slušaj Mudru sovu Martu, idi u povrtnjak i pripremi finu tortu od mrkve za svog dragog."
Vjeverica je to i učinila. Napravila je fini kolač, kojeg je zec Florijan u slast popapao, a onda je svojoj vjeverici dao kiss.....

Čiča Miča, gotova je priča.


Post je objavljen 18.07.2006. u 12:13 sati.