Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ketcha

Marketing

[..muke po stanu..]

muku mučim! muku! nema šta sve nisam zvala i šta sve nisam vidjela! jednom riječjueek KATASTROFA! Cijene KATASTROFA! Stanovi KATASTROFA! eek Imam još 24h da nađem nešto odgovarajuće! ako ni tad ne nađem..onda sam definitivno osuđena na Zagreb do 1.8.og! Jao! Jao! Jao! mad

Kad je tata studirao imao je tu sreću da su mu baka i deda bili živi, da su živjeli u ogromnom stanu u centru grada (nakon njihove smrti nam ga oduzeli?!?!a sad bi mi dobro došao no), kuhali mu, mazili ga, pazili ga..al mu je u jednom trenutku ta pažnja dopizdila!bang Meni to nikad nebi dopizdilo!!!! hehe..Odlučio on naći svoj stan, uzeo frenda da mu bude cimer i veli.." Sve sam to isto i sam prošao!". Bile su 1970-te i tražili su stan. Došli su u jedan i frajer ih je uveo da im fino pokaže sve a oni eekeekeek Skamenjeni!?! A lik ih pokušao šarmirati rečenicom : " Evo ovdje će vam biti žbuka!" Je vrajt, a oni studenti građevine.

Mama isto kaže da je svašta vidjela. " Sine jel znaš kako je izgledala drvarnica od dede?" Znam, naravno da znam..smrdljiva u prizemlju sa potencijalnim stanarima štakorima! " E tako nešto su mi htjeli podvaliti kao za prihvatljivu cijenu!". Dakle, i ona je prošla tu torturu traženja stana. No, opet ona je jednom - frajerica iznajmila cijelu kuću i onda si tražila cimere! Danas niti ne zna tko su joj bili cimeri al kaže : " Pa morala sam se snaći, di bi ja živjela u nekom smrdljivom podrumu!"

I ja bi tako..osim što nemam budžeta da iznajmim cijelu kuću pa onda tražim potencijalne stanare!

Kisses..ja još uvijek tražim stan...wave


Post je objavljen 18.07.2006. u 11:58 sati.