Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

It's a beautiful mornin',
I think I'll go outside a while,
An jus' smile.


Uhvatila sam se velikog spremanja stana. Jučer. To je kod mene pothvat. Imam veliki stan u kojem uživam u prostranstvu. No, kada ga treba čistiti radije bih imala sobicu od 20 kvadrata koje bih očistila brzinom vjetra. Za čas.
Ovako, čistim danima. Naročito čistim danima kada se uhvatim takvog čišćenja da krenem od prašine na ormarima. Sve. Detaljno.

Razmišljala sam o tome da uzmem ženu za čišćenje. Ne zbog moje lijenosti. Zbog moje česte odsutnosti. To mi je najveći problem. Toliko malo vremena provodim u stanu zbog poslovnih i privatnih obveza da se prašina, hoću – neću, skupi sama od sebe. Onda moram hvatati po par sati na dan da bih očistila stan u kojem opet neću provoditi puno vremena. A da imam nekoga za čišćenje, onda bi to bilo redovito i ja bih se uvijek vraćala u čist stan.

Zaista mislim uzeti nekoga. Jedini problem je taj što bih željela ženu od povjerenja. Nekoga tko je provjeren. Tko je dobar. Kada napravim procjenu koliko ja vremena trošim na čišćenje, a za to vrijeme mogu (za)raditi, i koliko koštaju ruke nekoga drugoga, to je definitivno dobro uložen novac.

Moja mama mi je rekla da sam luda. No moja mama za sve meni kaže da sam luda. Iz milja. Već sam navikla.

Danas slijedi nastavak čišćenja. 'bemti. Taman dok dođem do kraja, mogu slobodno početi opet od prve prostorije :).



Post je objavljen 18.07.2006. u 08:47 sati.