Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Spremanje na brzinu :)

Ovih se dana spremam na brzinu. Zapravo spremam se tako čitavog života, ali ovih dana je to prešlo svaku mjeru. Telefoni zvone, mobitel zvoni, mailovi stižu, treba nešto dovršiti a sastanak je u 14:45 sati...i što sad?!

Ništa sad...osim usavršavanja nekih tehnika uštede vremena. Evo nekih pravila :-)

- Sekunde koje su potrebne da se onaj kojeg nazivate telefonom ili mobitelom javi idealne su za stiskanje tipke 'F5' i refrešanja vašeg bloga da vidite tko je komentirao. Čak se možda stignete i nasmijati prije no što se osoba koju ste zvali javi.

- Nokte možete rezati dok kakate. Taman slično vremena vam treba. To se vrijeme isto tako može korisno upotrijebiti i za čitanje novina da barem malo budete u toku, kao i za čitanje kakvog ugovora ili promemorije sastanka na koji jurite odmah nakon sranja. Ugovore stavite printati dok npr. tipkate blog ili mail a onda ih zgrabite kad morate na carsko mjesto.

- Svi dogovori obavljaju se mobitelom nakon izlaska iz stana.
VAŽNO:
VIP mreža je dostupna u liftu moje zgrade ali CRONET je nedostupan! Voditi o računa da CRONETovce zoveš na putu od zgrade do auta a VIPovce u samoj zgradi.

- Nikad ne dogovarati sastanke za puni sat, svi dogovaraju sastanke za puni sat. Ako se dogovorim u 14:45 u centru grada trebam krenuti u 14:32 da bih stigao na vrijeme. Ako se dogovorim u 15:00 trebam krenuti u 14:38, a ne u 14:47 kako ste možda pomislili :D
Nije to samo ušteda vremena već i goriva ;)

- ribe ne moraju svaki dan jesti, odnosno paljenje svjetla akvarija zahtjeva mnogo manje vremena od paljenja svjetla i hranjenja.

- rupa ispod pazuha na čistoj majici koju ste upravo obukli nije dovoljno dobar razlog da promijenite majicu. Pa ne idete na spoj zaboga, idete na poslovni sastanak! Laktove uz tijelo i sve će biti OK :)

- nakon klope ne pojedete voćni desert već odete u kupatilo i spremite se. Jabuka, naranča ili banana se komotno mogu pojesti i u liftu. Ako imate orbit žvake neće vam čak ni biti 'šteta' što ste već oprali zube ;)


Eto, najdraži moji, toliko zasad, ovo je post od podne ali nisam stigao stisnuti 'Objavi post' :)
Možda se još nečeg sjetim, možda se vi nečeg sjetite, što god, predrven sam sad :)))

Vaš Ddadd :)

Update: ako ne napišem ništa sutra i prekosutra, pa dvadeset prvog napišem nešto pa ništa ne napišem do osmog mjeseca, na kalendaru lijevo imat ću MITRALJEZ rofl


Post je objavljen 18.07.2006. u 13:55 sati.