Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/secretdoor

Marketing

10 naj gadosti koje radite kad nitko ne gleda

PRVI DIO
Volite ljude, partijanje i dobru šegu. Ipak, trenuci kad ste potpuno sami mogu biti zabavniji nego što mislite. Sramežljiva većina, naime, najgore stvari ostavlja samo za sebe...

1. Operacija nos
Nos je naš ponos i mora izgledati uredno i lijepo. Iako je primjerenije osloboditi ga svih gnjusoba u tišini vlastite kupaonice, higijena nosa toliko je važna da se neki ne libe besramno ga iskopati pred drugima.
Postoje i oni koji su s puno nečega po prstima spremni potegnuti malo jače i smazati gnjusan sadržaj.njami Proždrljivci jedni! Bilo bi bolje da sve ostane skriveno u papirnatoj maramici. Fuj!

2. Podrigivanje
Povremeno podrigivanje sasvim je normalno, a potpuno je pak prihvatljivo kao pohvala kuharu. No to pravilo vrijedi samo u nekim kulturama, pa se kao gosti u našim restoranima ipak pokušajte suzdržati.
Činite to kod kuće, ali ne učestalo, jer garantiramo da će vam se kad-tad omaknuti na javnom mjestu. A tad ćete biti posramljeni, nećete lijepo mirisati i osjećat ćete se loše.nono

3. Lov na slaninu
Dali ste riječ da ćete prestati čupkati hranu iz frižidera, ali pogazili ste je čim ste ostali sami. Volite se naslanjati na frižider, a kuhinja je vaše idealno mjesto za ubijanje stresa.
Tamanite sve što vam se nađe na putu i mislite da je manji grijeh činiti to kad nema prijetećih ili sažalnih pogleda. njami
Za one koji ne mogu probaviti slaninu, jer im se odmah zalijepi za bedra, jedino je rješenje da se udalje od frižidera ili, još bolje, bace ga!

4. Češkanje stražnjice
To podrazumijeva apsolutno sve. Borbu s problematičnim rubljem koje se zavlači u nedozvoljena mjesta, svrab poznate i nepoznate prirode, jednom riječju sve što ometa pravilan rad guzova.
Problem rješavamo jednostavnim postupkom. Češkanjem stražnjice. A potpuno ćemo poludjeti od sreće ako ni s kim ne moramo podijeliti tu radost i uživanje.

5. Mucice iz pupka
Idealno mjesto za pohranjivanje mucastog sadržaja upravo je pupak, a neovisno o veličini i obliku to prirodno skladište smeća s vremena na vrijeme napunit će se do vrha.
Nakon što dobro provjerite da nikog nema u blizini, bacate se na posao! Kopate i divite se novim oblicima, a nerijetko od njih stvarate nove i bolje. Pravi raj za kreativce! thumbup

Eto to bi bio prvi dio za one koji nisu ovo još vidjeli...eto malo razonode. smijeh





Post je objavljen 16.07.2006. u 23:37 sati.