Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/centrifuga

Marketing

kako vi izlazite na kraj s tvrdoglavim osobama??
popuštate li ili mora biti sve po vašem?
jeste li spremni žrtvovati dugogodišnje prijateljstvo zbog toga što vam je prijatelj/ica toliko tvrdoglava da vaše želje i prohtjevi ne dolaze do izražaja, tj. da je sve po njihovom, ako ispadne drukčije te osobe se naljute..i onda opet VI ispadate krivi i u kurcu...

trenutno se nalazim u takvoj situaciji...i spremna sam žrtvovati to prijateljstvo, jer ne želim više bit ničija budala...
iako sam joj mali milijun puta objasnila što mi smeta, kao da joj na jedno uho uđe, a na drugo izađe...i onda opet po starom. i živcira me, neopisivo me živcira. ali ja uvijek prelazim preko svega, misleći da će se ona ipak promjeniti, totalno sam umorna od ikakve rasprave s njom skroz, jer znam da neće imati učinka. i opet ja ispadam kriva i povrijeđena, i onda je sutra kao da nije ništa bilo..i tako u nedogled. e pa odlučila sam stati na loptu...

kako bi vi postupili da vam netko plače na ramenu 2 godine, ponavljam - 2 JEBENE GODINE radi jedne te iste osobe. i da si nanosi fizičku bol, tj. reže se komadićima stakla....jednostavno ona svaki dan cmizdri. zaljubljena je. pa nije on jedini...a i on je samo iskorištava i ucjenjuje...ali ona to ne kuži. prvih godinu dana sam je tješila i grlila..i razumjela je potpuno...ali 2 godine je previše... sada kad je vidim da plaće samo okrenem glavu. toliko me to nervira da bi je najrađe šakom zveknula. i kad je ona tužna, odma sam i ja tužna. i onda ispadam glupača od okoline jer se prema najboljoj prijateljcii ponašam hladno, tj. ne tetošim je...a meni je pun kufer svega. cijelo ovo vrijeme sam je trpila jer mi je previše stalo do tog prijateljstva...i ne mogu više.

nadam se da će vam se dati ovo čitati, a molim vas...dajte mi neki savjet - to bi mi puno značilo

hvalja...

posvađale smo se. uopće mi nije ža...sad će je svi odjebat pa nek shvati sama..a evo usput objavim savjet jedne osobe.. =)

takvo ponasanje tipicno za curke u pubertetu.ak to radi neka u vec ozbiljnijim godinama,onda bih predlozil posjet psihijatru (nije zajebancija).
slusaj,vase prijateljstvo ti je kak neka veza,i ako ta veza ne uspjeva i uvijek je jedna osoba povrijedjena,nezadovoljna,a druga se sadisticki izivljava na svima oko sebe zbog svojeg mazohizma i tvrdoglavosti,znaci da ta veza nije osudjena na uspjeh i osoba koja to vise ne moze trpiti,prekida tu vezu i preporodi se.
zato bi ja tebi misice preporucila da ti tu ludaru odj... iz svog zivota i pustis nek radi drame nekom drugom koji ce ju isto tak odmaknut od sebe.
to ti nije prava frendica i nikad nece ni bit,previse joj je stalo do sebe da bi pazila na tebe i tvoje osjecaje, i nece te se ni sjecat za par godina kaj je imala s tobom.
jer ako price ne uspjevaju,tvoja djela ne uspjevaju,vrijeme je za rezanje pupcane vrpce

nadam se da nisam bil prebrutalan,al znam vec kak takve stvari idu i kak to zavrsava.na kraju ce ona tebe povrijediti ak sto prije ne izadjes iz tog "prijateljstva" koje je jednostrano.


Post je objavljen 16.07.2006. u 20:31 sati.