Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aangiee

Marketing

e bok ekipo! ovaj post posvecujem svima kojima su bili u kaselu na regati....pa da pocnem!
sva pospana dignula sam se u 5.30.....zijev! i pocela sam se spremati.....i mama i ja sjedile smo i oprastale se....i uzela sam stvari i krenula prema placu gdje sam se sa curama trebala naci u 6.45.... dosli smo....sjeli se u bus i krenuli! ja sam pola puta spavala.....i onda nam je trener pokazao zaton mjesto di cemo imat pripreme! zezali smo se....i spavali slusali mp3....i napokon.... otisli smo se kupat.....bilo nam je super... pa smo se mi cure suncale....decki su igrali mini golf....i tako smu se nauzivali! i dosli smo u 8 h slozit camce...jer je puho jaki vjetar nismo slozili camcee....na moli sam citala teen....i dosle su cure cula sam jednu dobru pjesmu....i opet ne ulovio peh.......nisam se mogla suzdrzavat a da ne pocnem plesat...a ja mislim da sam u svom svjetu .....i kada sam vidlela da me gledaju odmah sam prestala......hvala bogu trener nas je zvao.....i otili smo u hotel.....bas je bio nice.....i tu je pocelo ludilo....odmal smo isli jest....niko mije sve mogo pojest.....
i ja i pretra...moja cimerica....otisle smo spavat..........i ostale budne do 4 ujuto... pricale smo...a i nislo mogle spavat jer su cure ostale kod juniora u sobi.....uzas! iskrin smjed se iz sobe 200 cuo u sobu 103....pa i nek mi neko kaze da se ne smije glasno! a dobro ja i perta smo pricale o svemui dosao ja novi dan! i ja sam imala prva start....koji su to bili valovi!!!
a moja druga regata!i krenuo je stari ja sam se zabila u katarinu....sudac je sve zaustavio i oppet rekao HOPPPPPP! i zavrsila sam cetvrta....nisam mogla dati sve od sebe jer me bilo strah....bili su valovi....j asam rekla briga me za plasman samop da ja dodem ziva i zdrava do cillja! kata je bila treca....spremili smo camce i otsli se na plazu jos jednom kupat! i bilo je zabavnO! i onda je u nekom bircu pocela prava ljubav...odmah sam izasla i pocela pjevat sa iskrom! ib oda je nas trener sebi otisao kupiti kapu sa HAJDUKOVIM ZNAKOM.......pa da se ubis! i ja sam rekla da mu grozno stoji a joza je dodao to nikom nebi dobro stjalo! hahhahaha......i krenuli smo za zagreb!sni smo bili umorni i iscrpljeni! pa smo svi spavali! niko nije spavao kada smo doli u karlovac....osim nike koja ja pobrala 3 mjesto....cestitam nika!
i tako smo dosli na jarun i svi smo vidleli smjeske svojih rodizela....i tako je zavrsila jos jedna avantura....sa mojim veslackim klubom....najboljim na svjetu vk zagrebom...adio!

Post je objavljen 16.07.2006. u 12:18 sati.