Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aimemeni

Marketing

Jučer, danas, sutra...

Bila jučer na Urbanu - bio genijalno!!!!!
Tim više što je u toj napuštenoj tvornici Torpedo.... genijalna svirka kojih sat i pol...

Uvodni instrumental - "Mjesečev rog" dok se Urban, odjeven u suknju nalik krinolini sa srebrnom trakom po sred glave (od mjesta gdje se spajaju obrve pa do kraj glave, skoro do kralježnice) polako spuštao duž rampe postavljene u sredini tvorničke hale do pozornice. A tamo - operni orkestar i Bjelinski....

Odlična svirka, odličan nastup, genijalni efekti - inspirirani ostavštinom (u zadnje vrijeme nezaobilaznog) Nikole Tesle.
Tako da je npr. frajer sjedio na nekoj metalnoj "gljivi" visokoj 2 metra - sav "presvučen" u tanko metalno odijelo + cno odijelo i polu cilindar preko toga - FRAJERU JE IZ ŠEŠIRA I RUKE SIJALA STRUJA - KAKO JE MICAO RUKU TAKO SU SE TE MALE MUNJE SPAJALE I SA STUPOM.... totalno super.

Bjelinski je pak poseban doživljaj - kad on svira sint to zvuči kao ona stara reklama gdje onaj frajer svira gitaru s bocom Coca-cole.....nevjerojatno nestvarno i odlično u isto vrijeme..
Alan je izgledao mrak u toj crnoj košulji - mogao si ju i skinuti - vidjela sam da ti je bilo jako vruće, ja se ne bih ljutila - ajde, ajde Alane pozovi me na večeru - račun možemo podijeliti :)

Tako je lijepo biti PRESS, sjediš uvijek naprijed, uvijek ima mjesta, lijepe mekane stolice....


Danas ipak išla do Gorskog kotara - na dane ljekovitog bilja, naučila štogod. Kako koja ljekovita biljka izgleda i da ih kod nas ima tako jako puno - e to nisam znala.
Najbolji dio je što smo išli s njima u branje šumskih jagoda i borovnica - tako sam se najela.... :) :) mljac, mljac.
Sad sam mrtva - krepana - isjeđena ....

Sutra - baš bih mogla napokon malo na kupanje, npr. Darling, ja i Yamaha virago 535 i vjetar kroz kacige :)









Post je objavljen 15.07.2006. u 19:41 sati.